Af - 08/06-16 17:06

Million-succes: Så rig er Lukas GrahamMillion-succes: Så rig er Lukas Graham

Lukas Forchhammers firma har vendt et underskud til en stærk millionforretning.

Bildstrecke im Grossformat »

Lukas Forchhammer får ingen problemer med at forsøge sin kommende familie, når han til efteråret bliver far for første gang.

Den 27-årige frontmand i Lukas Graham, der med albummet 'Lukas Graham (Blue Album) og singlen '7 Years' har skovlet penge ind i hele verden, viser massiv fremgang i sit firma 'Big Dreams ApS' regnskaber.

Fan-quiz: Hvor godt kender du Lukas Graham?
Fan-quiz: Hvor godt kender du Lukas Graham?

Sidste år måtte han igennem et år med et underskud på 1,4 millioner, men det har han ifølge Ekstra Bladet nu fået vendt til et overskud på 1,7 millioner, efter at kunne præsentere en bruttofortjeneste på cirka 3,9 millioner kroner.

Regnskabet tæller fra den 1. januar til den 31. december 2015, så det sidste halve års massive internationale succes tæller ikke engang med.

TV: Britney Spears imponerer - så let klarer hun 30 armbøjninger
TV: Britney Spears imponerer - så let klarer hun 30 armbøjninger

I regnskabets ledelsesberetning skriver man:

- Resultatet er efter ledelsens opfattelse tilfredsstillende. Der forventes en fortsat positiv udvikling i 2016.

Alt i alt har Lukas Forchhammer, der er eneejer af firmaet, ifølge Ekstra Bladet 2,4 millioner kroner i kassen at fortsætte karrieren med i skrivende stund.

Lukas Forchhammer har tidligere fortalt til Politiken, at penge ikke betyder så meget for ham. På et tidspunkt da de var igang med at få musikken ud i verden, sagde han iskoldt nej til én million Euro (7,5 million danske kroner) for rettighederne til hans sange i Europa. Han ville ikke have penge, men i stedet tid og fred til at skrive nye sange.

- Jamen, hvad fanden skal jeg bruge en million euro til? Jeg har aldrig været økonomisk motiveret. Det er også det, der chokerer de der amerikanere, som vi skal over og arbejde med nu. Jeg vil ikke have et kæmpe forskud og en masse penge, jeg vil have det rigtige hold omkring mig. Jeg vil ikke skylde nogen noget. Et forskud er jo bare en ondskabsfuld form for kassekredit, har han sagt i et interview til Politiken.

Hjemvendt fra USA: Lukas Graham tog København med storm
Hjemvendt fra USA: Lukas Graham tog København med storm

Lukas Forchammer er som bekendt født op opvokset på Christiania og drevet af en dele-mentalitet. Han har i et andet interview med Politiken forklaret:

- Som min ven og kollega Stefan Forrest sagde forleden: »Jeg er glad for, at du var den første af os, der lavede 1 million«. Med det mente han, at jeg er god til at dele og se muligheder. Det kommer fra min kollektive opvækst.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham har mistet et medlem før: Her er den 'glemte' keyboard-spiller

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx