Af - 30/04-14 12:37

Pharrell afslører: 'Happy' skulle ikke være min sangPharrell afslører: 'Happy' skulle ikke være min sang

Man forstår det, hvis CeeLo Green er lidt mut i disse tider.

storybild

Den hatte-glade Pharrell skulle slet ikke selv have sunget kæmpehittet 'Happy'. (Billede: AP/Polfoto)

Superstjernen Pharrell Williams vader i succes for tiden, hvor han ikke blot optrådte på kæmpehittet 'Blurred Lines'. Han valgte skam også lige at overgå den succes med sangen 'Happy'.

Superstjerne bryder ud i gråd midt i talkshow
Superstjerne bryder ud i gråd midt i talkshow

Men faktisk skulle 'Happy' slet ikke være sunget af Pharrell selv. Det afslørede han, da han gæstede Howard Sterns radioprogram i et timelangt interview. Faktisk var sangen tiltænkt CeeLo Green, men Green blev tvunget ud i et 'nej tak' til det kommende megahit, der i stedet røg tilbage til Pharrell.

- Sangen var lavet til CeeLo Green, han sang den også, men .. hvordan siger jeg det diplomatisk... De kræfter, der var omkring ham på det tidspunkt, syntes ikke, at den passede ind. Der var større planer for ham. CeeLo Green ville gerne lave sangen, men jeg tror, at der var nogle på hans hold, der mente, at han burde fokusere på sit album, og derfor valgte de ikke at udgive sangen, siger Pharrell.

Oscar-tid: Se billederne fra den vilde festdag
Oscar-tid: Se billederne fra den vilde festdag

Tror du, at han netop nu er ved at hoppe ud af et vindue, fordi han ikke udgav sangen?, lyder det fra Howard Stern i interviewet, hvor til Pharrell svarer.

- Nej, han var en af de dem, der var gladest på mine vegne. Han ønskede mig tillykke. Han er en super fyr, jeg elsker at arbejde med ham, og vi har en sang sammen på det næste album. Han lød ellers fantastisk i 'Happy', hans version var langt bedre end min.

Pharrells nye karriere: Solbrille-designer
Pharrells nye karriere: Solbrille-designer

I interviewet kommer hitmageren også ind på en episode for mere end 10 år siden, hvor han havde sex med otte kvinder på én gang. Du kan høre det hele herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Ikeas kæmpestore varehus i Danmark...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx