Af - 15/01-16 12:32

Nabiha sagde nej til 'X Factor': Derfor sagde hun ja til 'Danmark har talent'Nabiha sagde nej til 'X Factor': Derfor sagde hun ja til 'Danmark har talent'

Nabiha skulle mange overvejelser igennem, før hun følte sig klar til at sidde ved dommerbordet i 'Danmark har talent'. Når man er vant til at være den der står på scenen, er det svært at sætte sig ned som smagsdommer.

Bildstrecke im Grossformat »

Nabiha udsendte i fredags singlen 'Weapon' som en påmindelse til sig selv og resten af verden om, at tro på sig selv og ikke lade sig slå ud af andres meninger.

'Toppen af Poppen' vender tilbage på TV2: Se deltagerne her
'Toppen af Poppen' vender tilbage på TV2: Se deltagerne her

- Jeg er super perfektionistisk omkring mit arbejde, og når man er ude med ny musik og sidder som dommer i et talentprogram, så skal man pludselig forholde sig til at andres meninger, og der kan det være rart at have et 'våben',” fortæller hun og erkender, at hun ikke straks sagde, ja da TV 2 spurgte, om hun ville være med som dommer i 'Danmark har talent'.

- Jeg skulle lige tænke mig om. Jeg er for eksempel tidligere blevet spurgt, om jeg ville være 'X Factor'-dommer, men jeg har ikke følt, at jeg har haft nok at bidrage med. Jeg vil kunne mere end bare sidde og sige 'ja' og 'nej'. Jeg ville også kunne give gode råd til dem, der stiller op, og så kan det jo også være svært at skulle sende folk hjem.

Video: Sådan overlevede de kendte Bodil
Video: Sådan overlevede de kendte Bodil

De første audition-programmer, der kører for tiden på tv blev optaget i efteråret, og det gik heldigvis bedre, end Nabiha havde forventet.

- De andre dommere har taget rigtig godt imod mig og fået mig til at føle mig selvsikker nok til at sige min mening – for jeg er jo slet ikke vant til at skulle snakke så meget med kamera på, haha.

Nabiha hjælper Shaka Loveless med højdeskræk
Nabiha hjælper Shaka Loveless med højdeskræk

Dommer-jobbet har også givet Nabiha mere selvtillid, og hun har taget sig selv flere gange at slå over i 'dommer-Nabiha' i andre sammenhænge.

- Jeg har lært at sige fra overfor folk, som jeg måske ikke kender så godt, og det er en ret fed følelse.

'Weapon' er ude nu, Nabiha forventer at udsende mere musik i løbet af foråret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx