Af - 11/08-16 17:11

Dansk hitmager var tæt på at ende på Beyoncés album: 'Kontrakten lå klar'Dansk hitmager var tæt på at ende på Beyoncés album: 'Kontrakten lå klar'

Lasse fra hitduoen Djämes Braun var lige ved at ende på et Beyoncé-album.

Bildstrecke im Grossformat »

Til daglig er han bedst kendt som den ene halvdel af popduoen Djämes Braun, men ved siden af popstjerne-livet skriver og producerer Lasse 'Pilfinger' Kramhøft også for en masse kollegaer, og for to år siden var han ved at indgå et samarbejde med en af verdens helt store popnavne.

Efter at have arbejdet sig op i Danmark i starten af 00'erne, hvor han producerede for navne som Johnson, Xander og Bikstok Røgsystem, fik Pilfinger i 2009 sit internationale gennembrud, da hans nummer SOS/Let's Play the Music sunget af 'American Idol'-vinderen Jordin Sparks blev nummer et på den amerikanske dance chart

Kim Kardashian afslører detaljer om sit største skænderi med Kanye
Kim Kardashian afslører detaljer om sit største skænderi med Kanye

Siden har 'Pilfinger' rejst frem og tilbage mellem USA og Danmark, og for et par år siden var han ved at indgå et samarbejde med selveste Beyoncé.

- Hun udgiver jo plader hele tiden, så jeg er ikke helt sikker på, hvilket album det var tiltænkt, men vi havde kontrakterne klar, fortæller 'Pilfinger' til metroxpress.

Rihanna-farce på Smukfest: Nægtede at gå på træ
Rihanna-farce på Smukfest: Nægtede at gå på træ

- Hendes navn stod sort på hvidt ved siden af mit. Det havde været ret stort, men de endte med aldrig at bruge nummeret. Det ligger stadig i en pulje af numre, som de kan købe, hvis de har lyst.

Beyoncé har de seneste par år lagt hele popverdenen ned med først det selvbetitlede overraskelsesalbum 'Beyoncé' i 2013 og senest 'Lemonade' fra foråret.

Instagram koger: Er dette det mest provokerende, du kan gøre til en Beyoncé-koncert?
Instagram koger: Er dette det mest provokerende, du kan gøre til en Beyoncé-koncert?

'Pilfinger' er som en del af Djämes Braun til efteråret aktuel i 'Toppen af poppen' på TV2.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx