Af Sebastian Bjerring Jensen - 24/11-17 17:58

Fans prøvede at skabe graviditetsrygter om Miley Cyrus - hendes svar var genialtFans prøvede at skabe graviditetsrygter om Miley Cyrus - hendes svar var genialt

Rygterne går om Miley Cyrus for tiden, efter hun poserede med lettere oppustet mave på sin Twitter-profil.

storybild

(Billede: BRENDAN MCDERMID)

Torsdag var det som bekendt Thanksgiving, der årligt afholdes i USA med kalkun og hele pivtøjet, og den tradition fejrede popstjernen Miley Cyrus naturligvis også.

Datteren af Billy Ray Cyrus, der danner par med skuespillerkollegaen Liam Hemsworth, har dog i mange år været veganer, så for hende stod den på det amerikanske produkt Tofurky, der er et vegansk alternativ til kalkunen.

Og hun spiste meget af den. Torsdag aften lagde hun nemlig et billede på sin Twitter-profil, hvor hun poserede med lettere oppustet mave ledsaget af hashtagget #VeganTurkeyBaby.

Det skriver Elite Daily.

Med hashtagget prøvede verdensstjernen naturligvis bare at fortælle, at hun ikke havde holdt igen med Thanksgiving-middagen, men nogen af Miley Cyrus' fans tog det lidt for bogstaveligt, at ordet 'baby' indgik.

Straks startede stjernens fans nemlig rygterne om, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth skulle være forældre, men det fik hurtigt førstnævnte til at gå til tasterne:

'Tarveligt! Ikke gravid - har bare spist tonsvis af Tofurky,' skrev Miley Cyrus i sit Tweet.

Den albumaktuelle stjernes følgere var ellevilde med det humoristiske svar, og intet mindre end 130.000 har liket den madglade sangerindes opslag, der altså ikke er gravid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
DMI udvider varsel: Risiko for...
bt.dk
Gæster ankommer til gallataffel...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx