Af - 15/08-16 10:57

Fire måneder efter Eurovision-nederlag: Nu er Lighthouse X fortidFire måneder efter Eurovision-nederlag: Nu er Lighthouse X fortid

Lighthouse X giver en allersidste koncert på onsdag.

Bildstrecke im Grossformat »

Søren Bregendal, Martin Skriver og Johannes Nymarks boyband Lighthouse X har valgt at gå i opløsning med en sidste koncert på onsdag under Copenhagen Pride Week.

Bandet, der vandt det danske melodi grand prix i foråret, men som ved det europæiske show i Stockholm desværre ikke kvalificerede sig til finalen, har kun givet enkelte koncerter hen over sommeren, og nu vælger de tre sangere altså at gå hver til sit.

- Med Lighthouse X har vi opnået mere, end vi nogensinde turde tro på, at vi ville. De fire sidste år har været en fuldkommen fantastisk rejse for os, hvor vi har sunget og spillet for et utal af mennesker, hørt deres historier og gjort alt, hvad vi overhovedet kunne for at gøre en positiv forskel i verden. Det var det, der var vores mission, da vi dannede bandet i 2012, og projektet er lykkedes, udtaler Søren Bregendal i en pressemeddelelse.

- Lighthouse X har hele tiden været et projekt med en begrænset levetid, og vi er alle tre enige om, at Copenhagen Pride med sit fokus på mangfoldighed og ytringsfrihed er den ideelle anledning til at runde Lighthouse X af for denne gang. Så vi stopper mens legen er god – virkelig god endda! – og glæder os til at sige ’på gensyn’ til vores fans, som vi håber vil møde talstærkt op onsdag den 17. august.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx