Af - 28/03-14 10:17

Kendte danske musikere nægter 'at køre den ind med penis'Kendte danske musikere nægter 'at køre den ind med penis'

Sebastian, Anne Linnet og Poul Krebs ønsker ikke deres pop-klassikere udgivet i Rytteriets version.

storybild

(Billede: Polfoto)

Martin Buch og Rasmus Botoft er i satireprogrammet Rytteriet kendt for at 'køre den ind med penis'.

Flere gange har de sunget danske popklassikere i en bestemt sketch, hvor de så har byttet et centralt ord fra sangen ud fra med 'penis.'

Her gør de det med Medina.

I forbindelse med en DVD-udgivelse af Rytteriet er det dog ikke alle sangene, som er kommet med, da komikerne ikke har fået lov af de danske musikere, som lavede den oprindelig sang, skriver BT.

Kan du huske Fritz og Poul? Snobberne er tilbage
Kan du huske Fritz og Poul? Snobberne er tilbage

- Det var ikke noget problem, da vi lavede udsendelserne, for vi må godt lave satire uden at spørge om lov. Men når det udkommer på DVD, skal vi have tilladelse fra kunstnerne, og dér sagde Poul Krebs, Anne Linnet og Sebastian nej, fortæller Rytteriets producer, Thomas Hedemann til BT.

- Vi spurgte dem faktisk flere gange, fordi vi meget gerne ville have dem med, og vi syntes egentlig, at det var både harmløst og sjovt. Men de ville altså ikke, siger Hedemann til BT.

Rytteriet: Vi har altid været bange for heste
Rytteriet: Vi har altid været bange for heste

Pouls Krebs forklarer til BT, at han blev advaret af Ivan Pedersen, som stod bag hitnummeret, 'Hvor skal vi sove i nat?'

- Jeg synes egentlig, at det var så godt ramt af Rytteriet, men Ivan mente jeg skulle overveje, hvad der kunne ske, hvis jeg stod på en festival og 5000 mennesker pludselig sang ’penis’ i stedet for ’kærester’. Og så var det også noget med at Anne Linnet og Sebastian havde sagt nej, og den klemme ville jeg ikke sidde i, så jeg sagde også nej, fortæller Krebs.

Se Rytteriets udgave af Sebastians Hodja fra Pjort her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx