Af David Andersen - 26/07-17 16:46

Chok: Justin Bieber overvejer at indstille karrierenChok: Justin Bieber overvejer at indstille karrieren

Superstjernen befinder sig ved en milepæl i sit liv, og er i tvivl om, hvorvidt han skal fortsætte musikkarrieren, skriver TMZ.

storybild

Han er en af vor tids største popstjerner, og er elsket af fans i hele verden. Men nu kan det hele snart være slut. Justin Bieber er parat til at lægge musikken på hylden.

Sådan lyder det fra sædvanligvis velinformerede TMZ, som har gravet i sagen, efter han har aflyst de sidste koncerter af sin igangsværende verdensturné.

Justin Bieber er nemlig blevet en belieber i mere end én forstand, idet han har fundet Gud, og vil lægge sit liv om i jagten på et dybere sjæleliv.

Det forsøger han i samarbejde med blandt andre den australske præst Carl Lentz, som ifølge australske medier også skal hjælpe ham med at finde en kæreste ved hjælp af auditions.

Lentz er præst i den populære, australske kirke Hillsong Church, der er internationalt kendt for sin musik gennem gruppen Hillsong United, og han har opbygget et nært venskab med Bieber efter de to mødtes i forbindelse med superstjernens turné 'down under'.

Ifølge TMZ's kilder er der tale om 'et intenst venskab', hvor Carl Lentz har fået rollen som Biebers personlige vejleder.

»Kirken bad ikke Justin om at aflyse sin turné. Han tog den beslutning på baggrund af en spirituel selvransagelse og hans eget syn på det spor, han vil dreje sit liv ind på«, siger en anonym kilde til TMZ.

Justin Bieber og Hillsong Church har endnu ikke udtalt sig om rygterne til pressen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Forsker: Disse jobs forsvinder i...
bt.dk
Medier: Fodboldlegende skal giftes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx