Af - 11/05-14 23:03

Robbie Williams fra Boxen: Fanden tage jer Østrig og jeres skægRobbie Williams fra Boxen: Fanden tage jer Østrig og jeres skæg

Den evigt kække Robbie Williams gav i aftes den anden af to koncerter i Boxen i Herning, og den østrigske Grand Prix-vinder, Conchita Wurst, fik en kommentar med på vejen.

storybild

Den evigt kække Robbie Williams gav i aftes den anden af to koncerter i Boxen i Herning, og den østrigske Grand Prix-vinder, Conchita Wurst, fik en kommentar med på vejen. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

- Tak for Eurovision i går. Det var virkelig godt. Og tillykke med sejren sidste år. Fanden tage jer Østrig og jeres skæg. Det var skægget, der gjorde det. Måske stiller jeg selv op næste år, sagde Robbie Williams fra scenen i Boxen i Herning.

Robbie W eller Eurovision? Se hvad de kendte foretrækker
Robbie W eller Eurovision? Se hvad de kendte foretrækker

Det skriver tv2.dk.

Den evigt charmerende og flabede Robbie Williams har det med at komme med stikpiller, når han er i Danmark. Sidste gang entertaineren var på besøg og gav koncert i Parken, sendte han en alvorlig huskekage til restaurant Nimb i Tivoli.

Ærlig Robbie Williams: Mit barn skal være en...
Ærlig Robbie Williams: Mit barn skal være en...

Ifølge popstjernen var den tidligere Michelin-restaurant nemlig skyld i, at han ikke kunne gå på scenen, da han var i Danmark med Take That.

- Jeg har et helt specielt forhold til jer danskere. Men jeres hummere er lort. De bliver serveret med lort på, og så spiser jeg det. Mange tak for det Nimb. Heldigvis passer hotel D'Angleterre godt på mig nu. Tak for det, sagde en feststemt Robbie Williams fra scenen i Parken dengang.

Ærlig Robbie Williams: Jeg burde være død
Ærlig Robbie Williams: Jeg burde være død

Tivoli og hotel Nimb tog efterfølgende sagen meget alvorligt og fik fødevarekontrollen og Eurofins Steins Laboratorium til at lave undersøgelser af maden. De viste, at maden ikke var årsag til Robbies sygdom.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensberømt ø lukker
bt.dk
Midt i dansk detailkrig: Medie - nu...
bt.dk
To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Her er sidste deltager i 'Toppen af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx