Af - 16/11-15 06:27

Justin Bieber eller One Direction? Se hvem der vandt årets album-kampJustin Bieber eller One Direction? Se hvem der vandt årets album-kamp

Det kan godt være, Justin Bieber på det sidste har jokket godt og grundigt i spinaten. Alverdens musikelskere har talt, og hans nye album slår suverænt konkurrenterne fra One Direction.

Bildstrecke im Grossformat »

Justin Bieber er hermed officielt tilbage på førstepladsen som hele verdens største teenageidol.

Den 21-årige canadiers nye album 'Purpose' har siden udgivelsen fredag indtaget førstepladsen på alverdens hitlister og efterlader konkurrenterne One Directions nye album 'Made In The A.M.' på en andenplads.

Efter dramaet: Derfor slog det klik for Justin Bieber
Efter dramaet: Derfor slog det klik for Justin Bieber

Justin Bieber har ellers som optakt til den store album-battle gjort sig umanerlig upopulær med en række uheldige optrædender i medierne med koncertaflysningen i Oslo den 29. oktober som lavpunkt, men musikfansene viser sig at være ligeglad.

På Spotifys globale streamingliste har Justin Bieber fire sange i top ti – One Direction har ét. På iTunes-albumhitliste ligger Justin Bieber nummer ét i lande som Australien, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Brasilien, Canada, Sydafrika, Danmark og USA. One Direction må de fleste steder nøjes med en andenplads.

Justin Bieber var et KÆMPE problem for Instagram
Justin Bieber var et KÆMPE problem for Instagram

Helt slemt står det til i USA, hvor boybandet, der ellers er vant til førstepladsen, er nede på fjerdepladsen overhalet af blandt andet forsalget af Adeles kommende '25'-album, der først udkommer den 20. november.

Bieber vil have mere
Justin Bieber planlægger ifølge flere internationale medier at lave et boyband, der skal overtage One Directions position, når de trækker sig tilbage i 2016. One Direction har meddelt, at de til foråret holder en pause på ubestemt tid, hvor de fire medlemmer vil fokusere på rejser og solokarrierer.

Læserne mener:
Vi har spurgt vores følgere på Instagram, hvem der har lavet det bedste album:

Silke_damsgaard:
- Altså jeg er One Direction-fan, men jeg synes, det er Justin Bieber, for jeg hører hans sange hele tiden. Det er næsten som om, de sætter sig fast i hovedet.

Mia.mercedes:
- One Direction fordi de har klaret det så godt, efter Zayn forlod dem, og også fordi at, der er musik til enhver smag på deres album, og de har brugt så meget tid på at skrive sangene.

Victoriabech:
- Helt klart Justin Bieber. Hans album er så personligt. Han har virkelig overrasket alle. Han har fået de vildeste anmeldelser. Alle er vilde med hans album. Det er det vildeste comeback, han har lavet.

Se flere svar her:

Afstemning: Hvem har lavet det bedste album? Fortæl os hvorfor. #justinbieber #purpose vs #onedirection #madeintheam

A photo posted by Metroxpress Danmark Kendte-red (@mxkendte) on


LÆS OGSÅ: Så er der udbrudt popkrig: Justin Bieber langer ud efter One Direction

LÆS OGSÅ: One Direction holder pause

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Træn med Tanja: Spis dig i bedre form
bt.dk
FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx