Af - 30/10-16 11:34

Eks-One Direction-medlem afslører mulig solo-singleEks-One Direction-medlem afslører mulig solo-single

Eks-1D’er Liam Payne har smidt en lydteaser på Instagram, og det kunne meget vel være en smagsprøve på sangerens første solo-single.

Bildstrecke im Grossformat »

Hans to gamle bandkammerater Niall Horan og Zayn Malik har allerede gang i deres respektive solokarrierer, og nu begynder 23-årige Liam Payne at røre på sig.

Liam Payne har nemlig lagt en lydbid på Instagram, og det lader til, at der er opbakning fra hans fans. Klippet er nemlig blevet “set” over 800.000 gange i løbet af et døgns tid. Videoen er helt grå, så der er ikke meget at komme efter på den visuelle side. Men på lydsiden er man ikke i tvivl om, at der er noget i gære i Payne-lejren.

Hackere sviner Liam Payne fra hans kendte kærestes Instagram
Hackere sviner Liam Payne fra hans kendte kærestes Instagram

Der er ingen beskrivelse af videoen, men Payne har tagget producerne Danny Boy Styles, Ben Billions og sangskriveren Bibi Bourelly i opslaget. Det er ret så prominente personer. Styles har tidligere arbejdet med Beyonce. Billions har haft mere end en finger med i spillet på The Weeknds ‘Starboy’.

Hør lydklippet her:

@dannyboystylesxo @benbillions @bibibourelly

A video posted by Liam Payne (@liampayne) on

Lydbidden giver fansne et lille indblik i sangerens nyligt forliste forhold til ekskonen Cheryl. Men inden vi bliver alt for begejstrede, skal det siges, at Payne ikke er sikker på, at nummeret bliver udgivet.

Endnu et One Direction-medlem går solo
Endnu et One Direction-medlem går solo

- Er lige blevet færdig efter en travl dag i studiet. Det bliver måske ikke en sang, jeg udgiver. Men jeg ønskede at invitere jer med ind i skriveprocessen. Håber, I kunne lide det, tweetede han efterfølgende.LÆS OGSÅ: Se billedet af maven: Skal One Direction-medlem være far?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx