Af Sebastian Kirk - 08/09-17 21:08

Gulddreng sætter karrieren på pause: - Jeg er trætGulddreng sætter karrieren på pause: - Jeg er træt

Hitmageren Gulddreng er færdig med at lave musik - i hvert fald for nu, afslører han.

storybild

Gulddreng på scenen i Store Vega torsdag 27. Januar 2017. Måske får vi ham aldrig at se igen i sin nuværende form. (Billede: Torben Christensen)

Gulddreng har valgt at indstille karrieren på ubestemt tid og vil dermed ikke udgive mere musik, som det ser ud lige nu.

Det afslørede den populære hitmager fredag aften i radioprogrammet 'Moyo Live' på P3, hvor han fortalte, at han ganske enkelt er træt.

»Jeg er udmattet og rigtig træt. Så jeg skal lige drikke et glas vin, tænke over livet, skrive nogle triste sange. Så kan det være, jeg bliver glad igen,« siger Gulddreng, der bærer det borgerlige navn Malte Ebert.

Han har, siden han i 2016 udgav sangen 'Model', leveret det ene hit efter det andet. Sange som 'Se Mig Nu', 'Drikker For Lidt' og 'Nemt' er strøget direkte ind på førstepladsen over mest populære hits på Spotify i Danmark.

Det hele er foregået bag en maske af mørke solbriller, hættetrøje og masser af bling - en fuldendt kæk karakter, der elsker guld, champagne og damer, og som altid er ovenpå. Men rollespillet har været hårdt, fortæller Gulddreng.

»Det har været den store udfordring at skulle køre en karakter parallelt med, at man kører sit eget liv. At skulle skrive en sang, hvor man udstråler, at man er helt ovenpå, selvom man måske er ked af det,« siger han og supplerer:

»Jeg tænker, der skal ske noget nyt.«

På spørgsmålet om, hvorvidt det her er et definitivt farvel til Gulddreng svarer han, at det er 'et på gensyn'. Men det er ikke sikkert, vi nogensinde ser den samme Gulddreng igen.

»Der kommer til at ske noget spændende. Måske noget med det sprog, Gulddreng synger på eller Malte synger på. Med tiden,« lyder det kryptisk fra hitmageren, som åbner op for at søge mod udlandet.

Du kan høre hele interviewet med Gulddreng/Malte Ebers her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Trump: Historisk møde med Nordkorea...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx