Af - 06/04-16 07:12

Citybois er stadig brandvarme: Sådan overtager de Nik & Jays pladsCitybois er stadig brandvarme: Sådan overtager de Nik & Jays plads

Mens andre 'X Factor'-deltagere 'dør' som fluer er Citybois stadig her, der og alle vegne og træder i aften for alvor ind i de voksnes rækker når de giver koncert i Store Vega. Metroxpress gør status.

Bildstrecke im Grossformat »
Nicole Jeel, 13 år Hvorfor er du fan af Citybois? Det er ikke kun fordi, at de synger godt. De er også rigtig gode personer - de er bare rigtig rigtig søde. Er du forelsket? Ja, det kan man nok godt sige. Jeg er mest vild med Anthon, for ham har jeg mødt to gange. Selvom man godt ved, at man ikke bliver kærester med dem, så drømmer man jo lidt om det. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Jeg har været fan af Justin Bieber og One Direction, men synes ikke de er så søde mod deres fans som Citybois. Med Anthon og Thor er der større chancer for, at de svarer på Facebook, og det betyder rigtig meget for os fans. Pernille Rikke Kjær, 13 år Hvorfor er du fan af Citybois? De har en vild udstråling, som virkelig fanger mit hjerte. Og så føler man, at de er virkelig er dem, de er. Er du forelsket? Elsker dem rigtig meget. Selvom jeg jo godt ved, at de er ældre end mig, så det nok ikke kommer til at ske. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Det er jo bare to normale drenge - ligesom vi er helt normale piger. Man kan komme tættere på dem. Følge med i deres liv på Facebook for eksempel. Kimmi Andersen, 14 år Hvorfor er du fan af Citybois? De er bare dejlige og fantastiske. Jeg har mødt dem, og det føles så uvirkeligt bare at stå foran dem. Er du forelsket? Ja! Nok mest i Thor. Han har det med at være lidt klodset, og det er bare så sødt. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Det er så fedt, at man kan møde dem - for eksempel på Strøget helt tilfældigt. Thor har liket nogle af mine kommentarer på Citygirls-gruppen. Det var så stort, at jeg begyndte at græde. Thor Farlov og Anthon Knudtzon til P3 Guld

Hvordan synes du, Citybois har klaret deres første år som popstjerner? Metroxpress stillede tirsdag spørgsmålet på Instagram, og straks væltede det ind med svar: ”Rigtig godt!!!”, ”Meeeega godt”, ”Fucking fedt”, ”Sygt godt”, lød nogle af svarene fra de mest dedikerede fans.

Ekspert: Derfor bliver 'X Factor'-deltagerne ikke til noget bagefter
Ekspert: Derfor bliver 'X Factor'-deltagerne ikke til noget bagefter

I aften spiller Citybois i Store Vega som led i deres aktuelle Danmarksturné. En indikation på at de modsat tidligere 'X Factor'-stjerner stadig formår at skinne efter programmets afslutning.

Webredaktør hos musikbladet Gaffa Ole Rosenstand Svidt vurderer Citybois status på den danske musikscene:

- De er efterhånden blevet så populære, at musikjournalister så småt skal til at tage stilling til, om de har noget at bidrage med, eller om de bare er et forbigående fænomen. At de skal spille i Store Vega viser, at de også er voldsomt populære live og vel det mest populære 'X Factor'-navn siden Martin i 2008

Her er vinderen af 'X Factor' 2016
Her er vinderen af 'X Factor' 2016

Kan man kalde dem den nye generations 'Nik & Jay'?`

- Nej, der skal mere til. Nik & Jay begyndte også først at blive taget alvorligt af musikjournalisterne efter to-tre album og fem-ti hits. Citybois skal fastholde og udvide deres fanskare. Live synger de både på dansk og engelsk – de bør nok vælge ét sprog og holde fast i det. De skal gerne have tre-fire hits om året og så vende tilbage med tre-fire nye hits inden for maks to år for ikke at gå i glemmebogen.

Alex indrømmer: Jeg er ikke så vild med Citybois
Alex indrømmer: Jeg er ikke så vild med Citybois

Citybois siger selv om det første år i popbranchen:

- Det er sjovt som tiden er gået så hurtigt. Vi tog tingene, som de kom, dengang vi var med i 'X Factor', der var ligesom ikke rigtig noget mål at stræbe efter, selvom vi inderst inde godt vidste, at det her betød alt for os. Thor og jeg har altid gerne vil leve af musik, helt fra da vi var helt små. Vi elsker at performe synge danse og bare levet livet som ung, så det er en fuldstændig ubeskrivelig følelse at have opnået så meget på et enkelt år.

LÆS OGSÅ: Mads Christian: Det her skriver pigerne til mig

LÆS OGSÅ: Citybois afslører: Det her musik hører vi selv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx