Af - 26/06-16 10:48

Aura efter turbulent år: Jeg prøver at være så ærlig som muligtAura efter turbulent år: Jeg prøver at være så ærlig som muligt

Aura Dione er efter tre års pause tilbage på scenen med en spritny single i hånden. Efter det voldsomme brud med Skype-milliardæren Janus Friis, glæder hun sig til at få en masse følelser ud gennem musikken.

Bildstrecke im Grossformat »

Aura Dione kan af juridiske årsager ikke tale om sin strid med ekskæresten Janus Friis. Hun kan kun lade musikken tale, hvilket hun så gør med enorm kraft og følelser. Efter tre års koncertpause er den 31-årige sangerinde tilbage, hvor hun har det allerbedst: På scenen med nye hits på hånden.

- Det gik sindssygt godt, alle var glade, og der var bare en rigtig god energi, lyder det fra Aura, da metroxpress møder hende kort efter hendes koncert på Tinderbox Festival i Odense torsdag eftermiddag.

Midt i ondt skilsmisse-drama: Nu svarer Aura igen
Midt i ondt skilsmisse-drama: Nu svarer Aura igen

Tidligere på måneden udsendte hun comeback-singlen ’Love Somebody’, og der var en særlig grund til, at det var netop det nummer, der skulle være hendes vej tilbage.

- For det første er flere af mine nye numre lidt mere ’efterårsagtige’, men det er også fedt at komme ud med en sang, der handler om at stå ved sig selv og sine følelser. Jeg prøver bare at være så ærligt et menneske som muligt, og så håber jeg, der stadig er nogen, der kan lide mig, fortæller Aura, der efter udgivelsen i midten af juni sad flere timer i sin bil og ventede på, at nummeret blev spillet i radioen.

- Jeg sprang op, da den endelig kom på. Det er som at åbne en flaske champagne og så bare sprøjte rundt til alle sider, griner hun.

Skype-milliardær taler ud: Derfor sagsøger jeg Aura
Skype-milliardær taler ud: Derfor sagsøger jeg Aura

Hun føler sig ikke synderlig nervøs ved at være tilbage på scenen. Hun føler sig sikker i sine ting og har med egne ord ikke ’sommerfugle i maven’.

- Jeg er på mange måder et ekstremt menneske og har selvfølgelig haft et intens år, og der er mange følelser, jeg skal have ud, men folk må bare tage mig, som jeg er.

Aura regner med at udsende sit kommende album til oktober

Midt i skilsmisse-drama: Nu fletter Aura fingre med ny kendt musiker
Midt i skilsmisse-drama: Nu fletter Aura fingre med ny kendt musiker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx