Af - 06/09-16 07:53

Dansk sangerinde vækker opsigt i britisk X-Factor: Hun er skingrende skørDansk sangerinde vækker opsigt i britisk X-Factor: Hun er skingrende skør

Simon Cowell var alt andet end imponeret, da den danske sangerinde skulle overbevise dommerne.

Sangerinden Sada Vidoo er ikke kendt herhjemme i den bredere offentlighed, selvom hun tidligere har haft fingeren med enkelte hitprojekter sammen med bandet 'Infernal' og duoen 'Me & My'.

Men i går kunne britiske tv-seere for alvor stifte bekendtskab med sangerinden, der både ligner og synger som en dukke.

LÆS OGSÅ: Denne smukke tv-vært fejlede på Instagram

Verdenskendte Simon Cowell var dog alt andet end imponeret over hendes entre, og allerede inden hun præsenterede sin sangstemme, hviskede talentspejderen til de andre dommere, at hun var 'skingrende skør'.

Trods den hårde modtagelse, gik Sada Vidoo alligevel videre til næste runde, men efterfølgende startede hendes optræden en debat i britiske medier, der undrede sig over, at en tilsyneladende professionel sangerinde kunne optræde i et talentshow.

LÆS OGSÅ: Afslørende bog om One Direction på vej: 'Simon Cowell bliver rasende'

- Alle kan søge om at deltage i X Factor, uanset om de er professionelle eller amtører, og uanset om deres tidligere erfaringer. Deltagerne får lov til at deltage i audition, hvis deres talent tillader det, siger en talsmand for tv-stationen ITV, til Mirror, og forklarer, at grunden til man ikke fortæller, at hun er professionel, er, at der ikke er tid til det i tv-showet.

LÆS OGSÅ: Engle for evigt: - Sådan har vi det, når folk griner af os

Du kan se Sada Vidoos succesfulde audition i videoen i toppen af artiklen.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx