Af - 16/12-15 08:50

TV: Musiker-kollega forklarer hvorfor han HADER Justin BieberTV: Musiker-kollega forklarer hvorfor han HADER Justin Bieber

Den canadiske musiker deadmau5 forklarer i en ny video, hvorfor han ikke kan holde Justin Bieber ud.

Hør deadmau5 skælder ud på Justin Bieber i videoen herover. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- 'Hør mit nye album' ... Hvad lavede du? Ah, du sang på det! Okay, jeg kan godt kreditere dig for at kunne holde en tone på to stavelser gennem et helt 75 minutters album. Det er den kreditering, du fortjener, og den du får, raser den canadiske musikproducer deadmau5.

Kommentaren er henvendt til Justin Bieber i en ny viral video, hvor produceren forklarer, hvorfor han ikke kan holde sin landsmand ud. Videoen er blevet delt på Reddit, som er kendt for at være et forum, hvor brugerne generelt er hårde ved unge Bieber.

Norsk teenager bruger 40.000 kroner på at møde Justin Bieber
Norsk teenager bruger 40.000 kroner på at møde Justin Bieber

For at være en ægte kunster skal man har kreeret sin egen musik, mener deadmau5, som selv laver det meste, når han udgiver nye toner.

- Jeg kan stå på mine egne to ben. Det er den styrke, jeg føler som musiker. Det er, hvad jeg får ud af det: Jeg kan gå ind i det skide studie og skabe, sample, spille egne synths, sequences og midi. Og så kan jeg lave en HEL sang. Det har i set mig gøre! Og så kan jeg lave 11 af dem og lægge dem sammen og selv lave albumcoveret. Og så kan jeg tage den og sige: Det her er MIG. Det er mit. Det er dét, jeg laver i mit liv, og jeg synes du skal have det, forsætter canadieren, som har optrådt flere gange på Roskilde Festival.

TV:  Anne Hathaway tager tykt pis på Miley Cyrus
TV: Anne Hathaway tager tykt pis på Miley Cyrus

Og det er her deadmau5, som går under det folkelige navn Joel Zimmerman, har et problem med det 21-årige teenageidol.

- Og for en eller anden tøs at komme og synge: 'Baby, baby, baby ... Øh ... Where are you now?' og så få æren for hele det produkt. Få det foræret! Måske endda samtidig med at han får penge for det. Og så sige: 'Det er min kunst! Jeg er en kunstner. Og udover det, så er jeg langt bedre end dig, fordi jeg sælger milliarder af album.' Det er bare ikke i orden med mig, siger han.

Han sammenligner også Justin Bieber med Kardashian-familien, som han heller ikke mener har noget talent.

- Hvad er det I kan? spørger han retorisk.

Bieber flasher kæmpe tattoo i nakken
Bieber flasher kæmpe tattoo i nakken

Det er ikke første gang den 34-årige musiker er ude med riven. Har har i flere omgange raset ud på Twitter blandt andet på Skrillex, som tidligere har udgivet musik på deadmau5's pladeselskab, og som har været med til at producere Bibers nye hit Where Are Ü Now? med den ene halvdel af Major Lazor - Diplo.


- Lån mig den lille popstjerne i en uge, så laver jeg et radiohit på 23 minutter og så er vi et godt pladeselskab! Yay!, skrev har ironisk på Twitter i November.


LÆS OGSÅ: Model afslører: Jeg har haft en trekant med Justin Bieber

LÆS OGSÅ: Justin Bieber efterlyste skønhed: Nu har hun svaret tilbage

LÆS OGSÅ: Justin Bieber kommer til Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx