Af - 01/05-16 14:56

'X Factor'-Martin tog Aarhus med storm: Her er morgendagens store stjerner'X Factor'-Martin tog Aarhus med storm: Her er morgendagens store stjerner

HYPE: Spot Festival i Aarhus giver altid et godt billede af hvilke musiknavne, der på sigt kan blive de næste store stjerner. I år var det bands som SAVEUS, Phlake, Liss og Alex Vargas, der begejstrede anmeldere og publikum.

Bildstrecke im Grossformat »

Når sommerens festivaler om lidt går i gang, vil der være størst fokus på hovednavne som Rihanna, Neil Young og Iggy Pop. Men før vi går i gang med de helt store fadøls-koncerter, var der i weekenden i Aarhus Spot Festival, hvor man fokuserer på vækstlaget og de nye spirende talenter.

Efter 8 år: Endelig får en 'X Factor'-deltager lov til at spille på Roskilde Festival
Efter 8 år: Endelig får en 'X Factor'-deltager lov til at spille på Roskilde Festival

Festivalen giver altid et godt indtryk af, hvilke nye, danske stjerner, der er på vej, og i år løb særligt to navne med opmærksomheden: SAVEUS med den tidligere 'X Factor'-vinder Martin i front, og det aarhusianske popband Liss.

- SAVEUS gav et helt fantastisk show i Musikhuset, som virkelig imponerede, lyder det fra Mikkel Glenstrup, musikbooker på spillestedet Rust.

- 'X Factor' smager jo altid lidt af sellout, men Martin leverede virkelig, og han har en fantastisk stemme, tilføjer musikbladet Gaffas webredaktør Kristoffer Weirum.

Ekspert: Derfor bliver 'X Factor'-deltagerne ikke til noget bagefter
Ekspert: Derfor bliver 'X Factor'-deltagerne ikke til noget bagefter

Metroxpress egen udsendte melder om kæmpe kø til bandet Liss' koncert på Voxhall. Bandet der i starten af juni tager på miniturné i USA har på kort tid på skabt en stærk hype omkring sig med blandt andet Pharrell som fan, og de leverede også varen i Aarhus.

- De overraskede alle. Mange var kommet for at se, hvad de kunne ovenpå den store hype, og de blæste alle sammen totalt bagover. De virker meget lovende, lyder det fra Kristoffer Weirum.

Musikbladet Sounvenue kvitterede også med fem ud af seks stjerner i deres anmeldelse og kalder Liss for Danmarks nye superstjerner.

Spot-gæster som metroxpress har været i kontakt med søndag meddeler også at navne som Alex Vargas, Phlake og Møl skilte sig positivt ud.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
God timing? Zuckerberg solgte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx