Af Benedikte Brix - 27/01-16 21:31

Zayn optræder i sidste One Direction-videoZayn optræder i sidste One Direction-video

One Direction er ude med en musikvideo til den nyeste single, 'History', hvor eksmedlem Zayn Malik optræder i adskillige klip.

Bildstrecke im Grossformat »

One Directions sidste sang inden pausen er en hyldest både til Directioners og eks-medlemmet Zayn Malik. Se flere billeder i galleriet.

Grib Kleenex'en, for nu er den her: Den længe ventede musikvideo fra One Direction til sangen 'History', som Directioners har ventet og ventet på.

Det er både en god og en dårlig nyhed for de mange fans, da det også er den allersidste single før Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles og Niall Horan holder pause fra gruppen.

Frækt billede: Zayn Malik afslører datoen for sin første single
Frækt billede: Zayn Malik afslører datoen for sin første single

- You and me got a whole lot of history, synger One Direction i nummeret, som også er en hyldest til Zayn Malik, der forlod gruppen i marts sidste år.

Og netop Zayn Malik er en stor del af musikvideoen, som er en lang kavalkade af sort/hvide klip for at mindes tiden fra One Direction blev dannet i 'X Factor UK' og til nu, hvor gruppen snart trækker stikket for at holde en velfortjent pause.

- Mere end noget andet handler sangen om den måde, som fansene har skabt den her enorme ting - One Direction - gennem de sidste fem år. Ud af 'History' kommer en form for afslutning af dette kapitel af One Direction, har Liam Payne tidligere udtalt til Entertainment Weekly.

Liam Payne: Sådan ser fremtiden ud for 1D
Liam Payne: Sådan ser fremtiden ud for 1D

De mange klip af sort/hvide minder bliver i musikvideoen brudt af nutidige optagelser, hvor Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan synger teksten til 'History', mens de står foran en rød murstensvæg.

Der er ikke så meget andet at sige: Nyd One Directions farvel med 'History' i musikvideoen herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx