Af - 02/02-16 11:16; Opdateret: 02/02-16 11:46

Smukfest: Fire dage er udsolgt - kun én dag tilbageSmukfest: Fire dage er udsolgt - kun én dag tilbage

Det tog under en time for Smukfest at få solgt alle endagsbilletter til de to mest populære dage. Og nu er der kun billetter til en af de fem dage tilbage.

Bildstrecke im Grossformat »

OPDATERING: Onsdag og torsdag er også udsolgt.

48 minutter. Længere tid tog det ikke for Smukfest at få udsolgt af endagsbilletter til fredag og lørdag. Det skriver festivalen på Facebook.

'Det sidste fredag OG lørdagsarmbånd har nu fået en glad ejer! De ganske få hummelHouses til at bo i på Stadion røg også med et knips,' lyder det i Smukfests opdatering.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Fredag og lørdag er som regel de mest populære dage på festivalen, og derfor er der også færrest endagsbilletter til salg på netop de to dage, da der er flere partout-gæster, og dem skal der jo også være plads til.

Det er stadig muligt at købe endagsbilletter til søndag, og det er - som du kan læse her - heller ikke helt umuligt at komme til Smukfest på andre måder.

Sådan her kan du stadig komme med til Smukfest
Sådan her kan du stadig komme med til Smukfest

Nåede man at få fat i en endagsbillet til en af de første fire dage, så har man den fordel, at man kan komme på camping- og 'Sherwood'-området hele ugen.

Den fordel gælder ikke for søndagsbilletterne, hvor man kun må være på festivalen søndag og frem til mandag, hvor campingområdet lukkes ned for i år. Til gengæld er billetten så væsentligt billigere end de andre.

Northside afslører to nye hovednavne
Northside afslører to nye hovednavne

Update kl. 10.48: Det sidste fredag OG lørdagsarmbånd har nu fået en glad ejer! De ganske få hummelHouses til at bo i på...

Opslået af Smukfest på 2. februar 2016

Smukfest: Ikke flere hovednavne på plakaten
Smukfest: Ikke flere hovednavne på plakatenLÆS OGSÅ: Sig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på Smukfest

LÆS OGSÅ: Smukfest melder udsolgt uden musiknavne på plakaten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx