Af - 05/07-16 18:13

Skal du se Coldplay i aften? Så har Parken en god nyhedSkal du se Coldplay i aften? Så har Parken en god nyhed

Men der går lidt længere tid, får du kan komme ind.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix/Stoyan Nenov)

Hvis du skal til Coldplay-koncert tirsdag aften, så har Telia Parken en god nyhed til de, der ikke bryder sig om at blive våde.

Koncertstedet vælger nemlig at rulle taget henover koncertgængerne på trods af tidligere udmeldinger om, at der ville være frit udsyn til himlen.

- Derfor er der taget en beslutning om at taget skal på Parken. Dette vil involvere nogle produktionsmæssige forhold. Det betyder bl.a. at de tårne som holder taget, nu skal monteres og vil give et mindre antal sæder, og lettere begrænset indsyn til hovedscenen, som vi kender ved koncerter hvor taget er lukket, skriver Telia Parken på Facebook først på aftenen tirsdag.

Spil med: Det store Coldplay-drukspil – Drik når...
Spil med: Det store Coldplay-drukspil – Drik når...

Rokaden kommer i sidste øjeblik på en dag, hvor meteorologerne fra DMI har varslet risiko for kraftig regn i hele landet. Det betyder også, at dørene til Telia Parken først bliver slået op senere end først udmeldt.

Starttidspunktet for den egentlige koncert med Coldplay, der er meldt ud til at være 21.30 bør dog holde.

- Dørene til Parken vil blive åbnet en smule senere, men den udmeldte tidsplan for koncerten burde holde. Altså er beslutningen taget, for at give fans den bedst tænkelige koncert, skriver Telia Parken på Facebook.

SPOILER: Sådan bliver Coldplays koncerter i Parken
SPOILER: Sådan bliver Coldplays koncerter i Parken

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx