Af - 15/04-16 10:47

Christopher nye album ude i dag : Se anmeldernes hårde domChristopher nye album ude i dag : Se anmeldernes hårde dom

Christophers tredje album 'Closer' får blandede anmeldelser med på vejen.

Metroxpress havde forleden Christopher forbi til at læse op af sine mange sjove fan-breve. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Efter at have varmet op med singlerne 'Tulips', 'Limousine' og senest 'I Won't Let You Down', er Christopher nu klar med sit tredje album 'Closer', der er omtalt til at tage ham ud over Danmarks grænser.

Anmelderne har lyttet til de 12 nye sange, og her kommer deres dom.

I den negative ende finder vi BT, Ekstra Bladet og musikbladet Gaffa.

BT giver 'Closer' to ud af seks stjerner og skriver blandt andet:

- Så langt for så lidt. Danske Christopher er rejst hele vejen til LA for at lave et temmeligt usexet album, der for det meste handler om sex

- Der ér selvfølgelig positive undtagelser som ’Tulip’, der især skiller sig ud med en knivskarpt versemelodi, ’Hung Over’, der fungerer helt efter hensigten og så selvfølgelig ’All About Sex’, der trods sin gustne tekst faktisk sidder inde med albummets mest charmerende melodi og arrangement.

Læs hele anmeldelsen HER.

Christopher klar til at indtage verden: Jeg er andet end ham ved siden af Medina
Christopher klar til at indtage verden: Jeg er andet end ham ved siden af Medina

Christopher svarer på sjove beskeder: Giv dine snavsede underbukser væk
Christopher svarer på sjove beskeder: Giv dine snavsede underbukser væk

Ekstra Bladet giver også sølle to ud af seks stjerner. Anmelderen mener, at albummet er udtænkt ud fra en kynisk marketingsmodel.

- Over halvdelen af pladens numre flirter mere eller mindre indiskret med sex, men det føles så akavet, unaturligt og sterilt, at man sagtens kan få fornemmelsen af, at sexfikseringen er udtænkt på et pladeselskabskontor og ikke i Christophers hjerne. Eller bukser.

Læs hele anmeldelsen HER.

Musikbladet Gaffa giver 'Closer' tre ud af seks stjerner. De mener, at Christopher efter forrige album er gået et skridt tilbage under overskriften 'Letbenet og uartigt legeland'.

- Closer lyder mere som debutalbummet Colours i forsøget på at ramme så bredt som muligt med både rap, velkendt r&b og lalleglad doo-wop, som man kender den fra Meghan Trainor og Charlie Puth.

- Bagerst i min bevidsthed er der en lille pige, som er ellevild med alt det her, men anmelderen udenpå savner et album med mere retning og ambition som på Justins eller Justins tredje album

Læs hele anmeldelsen HER.

TV: Se Christopher fortolke gammelt dansk digt
TV: Se Christopher fortolke gammelt dansk digt

Jyllands Posten er til gengæld mere positiv. De giver albummet fire ud af seks stjerner:

- Det nye album står derfor til at konsolidere - og sikkert forstærke - Christophers kommercielle succes med fjedrende afsæt i funktionel og veldrejet moderne pop.
Men det er samtidig brugsmusik uden nævneværdig langtidsholdbarhed.

- Hvis sangeren i de kommende år vil vokse ud af rollen som lækkert underholdningsfænomen målrettet unge piger, skal der mere dybde i sangskrivningen. Det behøver ikke ske på bekostning af den funky og hit-smækre æstetik. George Michael kunne være en rollemodel.

Læs hele anmeldelsen HER.

Politiken følger trop med fire ud af seks stjerner. De mener, det er hans mest fokuserede album til dato:

- 'Closer' er et album, der indrømmer sin iver efter at nå de amerikanske hitlister, men er mest vellykket, når sangene i sig selv indbyder til berømmelse frem for at handle om det, særligt på sange som ' Famous'.
Men uanset iver indeholder ' Closer' sange med stort potentiale til en plads på Billboards hot 100-hitliste - ved siden af Lukas Graham.

Læs hele anmeldelsen HER.

Hov: Christopher deler uheldigt penis-foto på Facebook
Hov: Christopher deler uheldigt penis-foto på Facebook

Til sidst har vi Information. De giver ikke stjerner i deres anmeldelser, men skriver meget positivt:

- Hvis jeg ikke havde vidst bedre, ville jeg have troet, at Closer var lavet af en amerikansk popartist. Ikke bare fordi Christopher synger uden den mindste antydning af dansk accent. Det har han gjort hele sin karriere. Men på Closer skaber han en yderst gennemført amerikansk sound, som ikke efterlader det mindste hint om hans danske baggrund, og som næsten bliver et statement i sig selv. Og så har han desuden flyttet fokus i sin lyrik fra at handle om Københavns piger til at handle om limousiner, modeller, røde løbere og de helt store amerikanske klubber.

- Og lur mig, om ikke han har ret gode muligheder for at gå i Lukas Grahams og MØs fodspor.

Læs hele anmeldelsen HER.

Metroxpress anmelder selvfølgelig også Christophers album, men vi giver os lige god tid til at høre albummet igennem, så du må vente med at læse anmeldensen til mandag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx