Af Mick Allerup Jensen - 21/10-17 15:55

Ed Sheeran løj for hele verden: Jeg havde et misbrugEd Sheeran løj for hele verden: Jeg havde et misbrug

Ed Sheeran fortæller nu i et åbenhjertet interview, at han begyndte at tage stoffer, da hans karriere tog fart.

storybild

epa05858774 British singer-songwriter Ed Sheeran performs during a concert at the Hallenstadion in Zurich, Switzerland, 19 March 2017. EPA/ENNIO LEANZA ONE TIME USE ONLY EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES (Billede: ENNIO LEANZA)

Ed Sheeran fortæller i sit første sit-down-interview i lang tid, at hans lynkarriere bragte ham ud i et misbrug. Det fortæller han til tv-værten Jonathan Ross, skriver Daily Mail.

Den 26-årige guitar-charmør, der der er kendt for hits som 'Lego House' og 'Shape of You', var i denne uge ude for en cykelulykke, hvor han brækkede begge arme flere steder. Uheldet skete, da han var på vej på pub.

Verdensstjernen tog tilsyneladende ikke megen notits af skaderne, for han satte sig blot op på cyklen og holdt sig til den oprindelige plan: Pubben.

- Da det skete, rejste jeg mig op og tænkte “Det gjorde ondt”, og så cyklede jeg hen til pubben. Jeg tog hjem, gik i seng og vågnede op klokken fem om morgenen med store smerter. Så tog jeg på hospitalet, fortæller han til talkshow-værten Jonathan Ross i det populære Jonathan Ross Show.

Uheldet har gjort, at Sheeran har aflyst en række koncerter i Asien, fordi armene skal hele helt, hvis han skal gøre sig forhåbninger om nogensinde at spille guitar igen.

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at den rødhårede englænder godt kan lide en velskænket fadøl, men i interviewet fortæller han nu, at lynkarrieren også bragte ham ud i et stofmisbrug.

Det fik Sheeran til at stoppe op tage en pause fra de skrå brædder. Fristelserne blev simpelthen for store, fortæller han.

- Alle faldgruberne, som man læser om, så jeg mig selv falde ned i. Mest af alt faldt jeg i stofmisbruget. Jeg havde aldrig rørt noget. Jeg begyndte at glide ind i det, og det er derfor, jeg tog et år fri og skred fra det hele.

Stjernen tog derfor ud i den store verden uden iPhone og sociale medier - langt væk fra de hujende fans.

Efter en pausen har Sheeran sørget for at arbejde hårdt og fokusere på musikken.

- Jeg fokuserede på musikken og kan ikke arbejde, når jeg er påvirket. Jeg kan ikke skrive sange, når jeg er påvirket, og jeg kan ikke optræde, når jeg er påvirket, så jo mere jeg arbejdede, desto mindre skete der (på misbrugsfronten, red.).

Nu må man så håbe, at Sheeran kan holde sig fra de værste varer, når de brækkede arme gør det umuligt at spille guitar det næste stykke tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Anmeldelse: Henrik Sass hader...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx