Af - 16/05-16 11:29

OH NO: Roskilde-hovednavn aflyser ENDNU EN koncert inden festivalenOH NO: Roskilde-hovednavn aflyser ENDNU EN koncert inden festivalen

Der er kun 39 dage til teltpladsen åbner i Roskilde, men festivalens hovednavns forsanger er efter sigende stadig indlagt.

Bildstrecke im Grossformat »

Forsangeren i Red Hot Chili Peppers blev lørdag aften indlagt på hospitalet. Derfor aflyste det populære band i sidste øjeblik en koncert lørdag, men nu bliver tirsdagens koncert nær Los Angeles også aflyst. Det skriver LA Times.

"På grund af Anthony Kiedis indlæggelse med komplikationer i tarmene, må Red Hot Chili Peppers beklageligvis udskyde deres kommende koncert for iheart Radio," skriver bandet tirsdag i en pressemeddelse.

Yes! Nu kommer Distortion tilbage til Indre By
Yes! Nu kommer Distortion tilbage til Indre By

Bandet er utrolig ked af at aflyse, men forsangeren Anthony Kiedis er ude af stand til at gennemføre en koncert. Bandets trommeslager Chad Smith skriver på sin Twitter:

"Ingen er mere skuffede end os selv over at vi ikke kunne optræde i aften. Jeg sender kærlighed og 'hurtig-helbredelse' til min bror Anthony."

Ifølge flere internationale medier er det 'Roskildesyge', der har ramt forsangeren bandet, som altså er et af hovednavnene på årets Roskilde Festival.

Umiddelbart skulle der ikke være fare for, at bandet aflyser sommerens koncerter i Europa, lyder det i pressemeddelelsen.

Derfor spiller bandet med al sandsynlighed - uden Roskildesyge - på Orange Scene onsdag den 29. juni klokken 22.30 som planlagt.

Metroxpress har forsøgt at få en kommentar fra Roskilde Festival.


LÆS OGSÅ: Fie Laursen får taget "sin mødom": - Jeg skal puffe mere end jeg skal drikke

LÆS OGSÅ: Distortion Ø: Her er årets 9 scener, nye artister og sceneværter

LÆS OGSÅ: Wow: Medina sælger denne luksuslejlighed til 19 millioner

LÆS OGSÅ: Læge: Derfor skal du ikke bruge høretelefoner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Uhyggeligt gidseldrama i Frankrig: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx