Af - 20/08-14 12:10

Dansk sangerinde lever som en dukke: 'Jeg har fundet mit kald'Dansk sangerinde lever som en dukke: 'Jeg har fundet mit kald'

Op gennem 00'erne hed hun Nicole Stokholm, skrev hits til blandt andre Infernal, men det store gennembrud udeblev. Så flyttede hun til London, skabte dukke-karakteren Sada Vidoo, og nu er hendes debutalbum på gaden.

storybild

(Billede: Pr Foto)

En dansk popsangerinde der lever som en dukke. Giver det mening? Forklaring følger i denne artikel.

Hun kalder sig Sada Vidoo. Det har hun heddet siden 2012. Før det hed hun Nicole Stokholm og skrev blandt andet Infernal-hittet 'Ten Miles' og Dj Alligators 'Lollipop'.

Er det her verdens sejeste frieri?
Er det her verdens sejeste frieri?

Hun var også med i Kanal 4's musical-konkurrence 'Elsk mig i nat', men det store gennembrud – personligt som kommercielt - udeblev.

Så blev hun introduceret for det engelske musik-team Russ og Chris Ballard, som tog hende under deres vinger i London, og sammen fik de skabt hendes netop udkomne debutalbum 'A Story With No End' og den medfølgende dukke-karakter Sada Vidoo.

Plastik-betjent skal stoppe fartsyndere
Plastik-betjent skal stoppe fartsyndere

- Navnet er arabisk og betyder noget a la 'navngivet prinsesse'. Jeg har hverken været til nummerlog eller hos spåkone, det kom bare til mig, fortæller Sada Vidoo og forklarer dukke-konceptet:

- Min onkel var mit store forbillede. Han døde desværre af aids i 1996, men han var utrolig kreativ. Han havde en mannequin-dukke i stuen, som han brugte til at lave store flotte kjoler på. Han var Conchita Wurst lang tid før Conchita Wurst. Så da jeg havde lavet mit album færdig, tænkte jeg meget over, hvem jeg gerne ville være. Hvilken pige drømme ikke om at vågne op hver dag iført en stor dukke-prinsesse-kjole?.

Er du Marc Jacobs’ nye model?
Er du Marc Jacobs’ nye model?

Først blev hendes mor ked af skiftet, men hun kunne se, det gjorde hendes datter lykkelig, og i dag er hendes nærmeste kun begejstret for hendes nye stil.

- Jeg føler jeg har fundet mit kald, og det er fantastisk jeg nu kan komme ud og optræde med mit nye jeg, slutter Sada Vidoo.Nysgerrig på mere? Hør hendes førstesingle 'The Actress' her:

LÆS OGSÅ: Danmarks største popsangerinde: Jeg har svært ved at slappe af

LÆS OGSÅ: Se videoen ALLE griner af: Parodi går verden rundt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx