Af - 23/06-16 17:49; Opdateret: 24/06-16 13:28

TV: Så mange ligger allerede klar i køen til Roskilde FestivalTV: Så mange ligger allerede klar i køen til Roskilde Festival

Lørdag åbner portene til teltpladsen på Roskilde Festival. Men nogle har ligget i kø siden tirsdag.

Kø-rækkerne foran indgangen til 'west' bliver stille og roligt fyldt ud. Foto: Martin Pilgaard, Humleregimentet Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Rutinerede festvalgængere ligger gerne i kø i dagevis for at sikre sig det perfekte spot. 26-årige Oliver Larsen og 27-årige Daniel Grumsen fra 'Panda Camp' indtog køen til 'west' allerede tirsdag aften.

- Vi havde hørt, at nogen allerede ville lægge sig mandag, så Oliver fik mig overtalt til at tage afsted tirsdag aften, siger Daniel Grumsen til metroxpress.

Roskilde Festivals store mudder-kort: Her skal du IKKE slå dit telt op
Roskilde Festivals store mudder-kort: Her skal du IKKE slå dit telt op

Da de to unge mænd ankom, lå der dog ingen i kø. Dermed har de sikret sig førstepladsen i køen til året festival. Og det lader til, at der bliver pres på køen i år.

- Folk er generelt kommet tidligere herud i år. Allerede onsdag morgen kom de næste, forklarer Daniel Grumsen.

Skrækscenarie
'Panda Camp' har udset sig forskellige steder i C-området, hvor de gerne vil slå lejr - og skrækscenariet ville være at ende i L.

- Vi har ligget i L tidligere, men det er virkelig ungt. Folk var helt blæst og respekterede ikke hinanden. Det blev for meget, siger Daniel Grumsen.

Chancerne for at finde en god plads i C er heldigvis gode, og hvis det mod alle odds ikke lykkes, har ventetiden alligvel været hyggelig.

- Vi ligger jo bare og nyder det gode vejr og slapper af, siger Daniel Grumsen.


LÆS OGSÅ: Åh nej, Roskilde: Endnu et stort navn på vej med afbud

LÆS OGSÅ: Politiet til Roskilde Festival-gæster: Pas på Pusherstreet - vi er derude

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx