Af - 08/06-17 18:18

Northside slår fast: 'Frank Ocean kommer men vi har været nervøse'Northside slår fast: 'Frank Ocean kommer men vi har været nervøse'

Frank Oceans koncert på årets Northside festival har været forårets helt store samtaleemne blandt danske musikfans.

Bildstrecke im Grossformat »

Den sky R&B-stjerne optræder sjældent live, så da han i starten af maj begyndte at aflyse koncerter på sin turné, gik danske fans i panik, og det har været nervepirrende for Northside konstant skulle berolige sit publikum.

- Når man har booket et hovednavn, og det hovednavn så begynder at aflyse koncerter rundt omkring i verden, så bliver man nervøs, for vi har mange blandt publikum, der nærmest kun har købt billet for at se ham, fortæller Northside-talsmand John Fogde.

Aldrig sket hurtigere: Dansk festival melder ALT udsolgt
Aldrig sket hurtigere: Dansk festival melder ALT udsolgt

Siden det i efteråret lykkedes at få Frank Ocean til Aarhus, har John Fogde løbende været i kontakt med hans management, så Northside har vidst, hvor de havde deres utilregnelige verdensstjerne.

- De har heldigvis været gode til hele tiden at melde tilbage. Vi blev også informeret om hans aflysning på Primavera festivalen et stykke tid før, det blev offentliggjort, så vi var forberedte. Så internt har det ikke været så stressende, forklarer John Fogde, der fik helt ro i maven, da han Frank Oceans folk begyndte at booke hotelværelser.

- Vi blev forsikret om, at når først han var ankommet til Europa, så ville der ikke være nogen problemer.

Frank Ocean sagsøgt af sin egen far
Frank Ocean sagsøgt af sin egen far

Udover at skulle berolige danske fans og medier, har Northside også skulle tale med internationale medier, der ville vide, hvad Frank Ocean har gang i.

- Specielt Pitchfork (amerikansk online-magasin, red.) har været meget på os, i forhold til hvad vi vidste. Der har helt klart været en stor international interesse, og fordi han har aflyst de andre koncerter, kommer koncerten på Northside til at være hans første job på turnéen, hvilket giver ekstra opmærksomhed, fortæller John Fogde, der dog gerne havde været opmærksomheden foruden.

- Hvis jeg kunne bytte det for ro i sindet, så havde jeg gjort det.

Northside: 'Sådan fik vi Frank Ocean til Danmark'
Northside: 'Sådan fik vi Frank Ocean til Danmark'

Men fans kan altså ånde lettet op. Frank Oceans udstyr blev torsdag kørt ind backstage på Northside, så i Aarhus føler man sig nu helt klar.

- Man skal ikke være nervøs længere. Vi føler os helt trygge, nu skal vi bare have vejret med os.

Frank Ocean spiller fredag aften klokken 23.15.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx