Af - 01/01-17 13:51

Superstjerne i kæmpe fadæse: Her smelter hun TOTALT ned på nationalt tvSuperstjerne i kæmpe fadæse: Her smelter hun TOTALT ned på nationalt tv

Det skulle have været en smuk oplevelse, da en af verdens største sangfugle, Mariah Carey, sang nytåret ind på Times Square i New York. Det blev det ikke helt.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis man er til sang, hvor tonerne ikke bliver ramt helt som de skal, og hvis man er til superstjerner, der mimer til deres største hits, var Mariah Careys optræden på Times Square sikkert lige i skabet. De fremmødte, der var mest til naturlig skønsang, kunne i det mindste glæde sig over, at arrangementet ikke kostede noget.

TV: Kæmpe skandale: Nøgne feminister slap forbi Secret Service
TV: Kæmpe skandale: Nøgne feminister slap forbi Secret Service

Den populære sangfugl blev nytårsaften udsat for en regulær nedsmeltning på den proppede plads midt på Manhattan, hvor en million mennesker var samlet for at fejre det nye år. Og for at gøre fadæsen endnu værre, blev hele molevitten sendt på nationalt tv i USA.

Se billederne fra showet øverst i artiklen

Halvfemserfænomenet gik på scenen før midnat, og indtil sangen “Auld Lang Syne” (“Skuld gammel venskab rejn forgo” på dansk) var slut, gik det helt efter planen.

Så kiksede alt.

Ups, hun skylder oralsex til millioner af italienere
Ups, hun skylder oralsex til millioner af italienere

Teknikken fejlede fuldstændig under megahittet “Emotions”, hvor vokalen valgte at gå på sen juleferie. Stjernen havde svært ved at ramme de rigtige toner, og det gik heller ikke at synge i sync med musikken.

- Vi kan ikke høre noget, sagde stjernen i starten af sangen, og derefter undskyldte hun fejlen med, at der ikke var blevet lavet et ordentligt lydtjek inden koncerten.

Ups! Kopierede tatovering og begik DUM brystvorte-bommert
Ups! Kopierede tatovering og begik DUM brystvorte-bommert

Men det skulle vise sig at blive endnu værre.

For da Carey valgte at droppe et andet stort hit, “We Beling Together”, fortsatte hendes stemme ufortrødent med at spille ud af højtalerne - altså havde stjernen blot mimet til nummeret.

Derefter forlod hun scenen, og på den måde gav hun en passende afslutning på et ganske forfærdeligt 2016.

Som stjernen selv tweetede efter den rædselsfulde optræden: "Shit happens".


Se klippet her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Blachman straffer meddommer: 'Jeg vil...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx