Af - 27/10-16 10:51

Lukas Graham på turné med Justin Bieber: 'Det bliver det største vi har prøvet'Lukas Graham på turné med Justin Bieber: 'Det bliver det største vi har prøvet'

Lukas Graham får nu mulighed for at nå endnu bredere ud til den amerikanske befolkning.

Se Lukas fortælle om hvordan det er at være blevet far. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Når Lukas Graham efter en lille barselspause i Danmark i næste måned genstarter erobringen af USA, bliver det på de helt store scener.

Den danske kvartet er nemlig blevet udvalgt til at være en del af iHeartRadios Jingle Ball turné, der fra den 29. november og frem til den 18. december som en amerikaniseret mega-juleudgave af Grøn Koncert tager tidens hotteste bands med rundt på USA's største scener.

- Det her er det største for os indtil videre. Vi skal optræde i Madison Square Garden, Staples Center, Allstate Arena, Philips Arena, Amalie Arena, BB&T Center og The Chance Center. Vores første stadionturné i US med iHeartRadio Jingle Ball. Vi kan ikke vente med at give den alt, hvad vi har, skriver Lukas Graham begejstret på Facebook.

Lukas Graham afslører: Kæresten fødte hjemme på stuegulvet
Lukas Graham afslører: Kæresten fødte hjemme på stuegulvet

Med sig på turneen får Lukas Graham ualmindeligt brandvarmt selskab. På turneen spiller nemlig også navne som Ariana Grande, Shawn Mendes og Justin Bieber.

Lukas Graham er stadig et populært navn i udlandet efter sidste års lancering af '7 Years', og før de tager til USA, skal de blandt andet optræde til MTV Europe Music Awards i Amsterdam den 6. november, hvor de også er nomineret i fire kategorier.

I starten af 2017 tager de desuden på deres egen USA-turné, som i løbet af foråret tager dem videre til Australien for at ende i Europa, hvor de blandt andet spiller på Tinderbox festival i Odense.

Læs hele historien om Lukas Graham HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx