Af - 10/08-15 08:37

Se her hvorfor Miley Cyrus hader Taylor Swifts 'Bad Blood'-videoSe her hvorfor Miley Cyrus hader Taylor Swifts 'Bad Blood'-video

I et nyt interview fortæller Miley Cyrus, hvorfor hun har et problem med Taylor Swifts musikvideo til sangen 'Bad Blood'.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg forstår ikke hele den der voldelige hævn-ting. Skal det forestille at være et godt eksempel for andre? Og så er jeg en dårlig rollemodel, fordi jeg render rundt med bare patter? Jeg er ikke sikker på, hvorfor patter er værre end pistoler.

Sådan siger Miley Cyrus i et nyt interview med magasinet Marie Claire. Det er Taylor Swifts musikvideo 'Bad Blood', sangerinden langer ud efter.

Miley Cyrus snaver med sin nye kæreste Stella
Miley Cyrus snaver med sin nye kæreste Stella

I musikvideoen har Swift samlet en flok af sine bedste veninder, mens de alle render rundt og skyder, slås og meget mere, og det er altså det, Miley Cyus sætter et stort fedt spørgsmåltegn ved.

Men hendes svada stopper ikke der:

- Der er så meget sexisme, alderdiskrimination, der er ingen grænser. Kendrick Lamar (som også er med i Taylors musikvideo, red.) synger om LSD, og han er cool. Hvis jeg gør det, så er jeg en narkoluder, siger Miley Cyrus til magasinet.

Årets største kendiskrig i fuld gang: Derfor skændes de største stjerner!
Årets største kendiskrig i fuld gang: Derfor skændes de største stjerner!

I interviewet fortæller Cyrus også, at flere penge ikke har gjort hende lykkelig. Hun er træt af, at musik- og filmbranchen kun handler om at gøre sig selv til at brand - men at hun ved fra egen erfaring, at det kan gøre en glad, men ikke lykkelig.

Du kan se musikvideoen til Taylor Swifts 'Bad Blood' her:

LÆS OGSÅ: TV: Ny Taylor Swift og Kendrick Lamar-musikvideo er spækket med stjerner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx