Af - 29/07-16 21:37

TV: 23-årig dansk model danser med Kanye i videoTV: 23-årig dansk model danser med Kanye i video

Det kører for de danske kvinder i Hollywood.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan godt være, at Nina Agdal dater Leonardo DiCaprio, men den danske model Josephine Skriver bliver rappet lige ind i hovedet af selveste Kanye West i hans nye musikvideo. Det skriver Rap-Up.

Kanye udgav sin nye musikvideo ‘Wolves’ tidligt fredag, der mere eller mindre er en syv minutter lang reklame for det franske modehus Balmain.

Dansk supermodel afslører: Sådan drikker du alkohol uden at tage på
Dansk supermodel afslører: Sådan drikker du alkohol uden at tage på

Udover Kim og Kanye, medvirker flere supermodeller, herunder Alessandra Ambrosio, Fransisco Lachowski, Joan Smalls, Cindy Crawford og sangerens svigerinde Kylie Jenner.

Men det er ikke kun amerikanere og brasilianere, der medvirker i den nye video.
Danske fans kan glæde sig over, at den københavnske model Josephine Skriver er med i den mystiske musikvideo, der er nummer 13 på pladen 'The Life of Pablo'.

Medie: Leonardo DiCaprio dater dansk topmodel
Medie: Leonardo DiCaprio dater dansk topmodel

Den 23-årige model har arbejdet med førende modehuse som Givenchy, Gucci og Chanel, og nu er turen altså kommet til et samarbejde med Balmain, hvor hun hænger ud med verdens absolutte elite i underholdningsbranchen.

De to danske supermodeller Josephine Skriver og Nina Agdal har nu begge gået model for Victoria’s Secret og arbejdet med Kim Kardashian.

Global afstemning: Her er den smukkeste dansker
Global afstemning: Her er den smukkeste dansker

Måske Skriver skal passe på, for selvom Agdal dater DiCaprio for tiden, har skuespilleren et ry for at kunne lide Victoria’ Secret modeller - han har datet 10 styks i træk, heriblandt en anden dansker, nemlig Helena Christensen.


LÆS OGSÅ: Se billedet: Dansk lingerie-model jubler over ærefuld titel

LÆS OGSÅ: Se billedet, hvor supermodellen åbenbart er for tyk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx