Af - 27/08-15 18:20; Opdateret: 28/08-15 00:22

TV: Jokeren udsender vanvittig musikvideo fyldt med våde nøgne kvinderTV: Jokeren udsender vanvittig musikvideo fyldt med våde nøgne kvinder

Jokeren har dannet en ny hiphop-gruppe, og de er kommet for at provokere. OBS! Videoen indeholder vovede billeder.

Selvom Jokeren har rundet de 40, har han ikke sænket farten på livsstilen. Det vidner en ny musikvideo om, hvor Jokeren i selskab med sin nye gruppe Rolexkopi går amok med biler og kvinder til optagelser fra eventet 'Danmarks hurtigste bil' tilbage i juni.

Hvor' du fra? Nu kan du hylde din hjemby, som en ægte 'gangster'
Hvor' du fra? Nu kan du hylde din hjemby, som en ægte 'gangster'

Jokeren fortæller til metroxpress:

- Rolexkopi er selvfinansieret og 100 procent uafhængig af kommercielle interesser. Det er et frirum, hvor min ven Clement Blach Petersen aka. Fille Hankat og jeg kan gøre og sige, lige hvad der passer os uden ønsker eller krav om 'selvcensur' fra radiostationer, tv og pladeselskaber. På ironisk vis kolliderer det frie marked og ytringsfriheden nemlig ofte i musik og underholdningsbranchen. Det ville mange gange være nemmere at være rapper, hvis vi havde en form for censur og faktisk meget frierer, idet vi som i USA kunne udsende to produkter: Et pænt til brug og et til når de voksne har fri og derved undgå at skulle kastrere vores kunst for at blive udgivet eller spillet i radioen.

Projektet er derfor i første omgang tiltænkt YouTube, forklarer Jokeren videre.

Videoen som kan ses øverst opstod som en impulsiv og håndholdt ide.

- Ledelsen af Danmarks hurtigste bil var meget imødekommende og arrangerede både bilvaskepiger og en masse doughnuts på asfalten med helt kort aftræk. Alt er improviseret og opstået, mens vores enmandshær, kameramand, klipper og producer Morten Vammen filmede løs. Det var skide sjovt, og jeg glæder mig til at komme igen næste år, slutter Jokeren.

LÆS OGSÅ: Stort interview: Jokeren slår tilbage på onde rygter om personlig nedtur - Jeg er sund og rask!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx