Af - 26/11-15 17:17; Opdateret: 27/11-15 16:45

LISTE: 10 grunde til at du SKAL se Adele når hun kommer til DanmarkLISTE: 10 grunde til at du SKAL se Adele når hun kommer til Danmark

Adele har netop annonceret, at hun i 2016 giver ikke én, men hele to koncerter i Danmark på sin Europa-turné. Metroxpress giver dig her ti grunde til straks at sætte dig i kø ved billetlugen.

Bildstrecke im Grossformat »
Da Adele sidste gang spillede i Danmark tilbage i 2011, gav hun publikum og anmeldere en rørende, kuldegysfremkaldende oplevelse i Store Vega. Gaffa gav seks ud af seks stjerner, og selv Ekstra Bladets Thomas Treo forlod koncerten i godt humør. Adele er heldigvis ikke bange for at spille gamle hits, så på sin kommende turné kan du forvente at høre alle de gode gamle klassikere som 'Set Fire To The Rain', 'Rolling in the Deep' og ikke mindst verdens måske bedste James Bond-sang 'Skyfall'. Om du holder trangen pænt inde i skabet, eller du kaster om dig med de store armbevægelser til hverdag, så er en Adele-koncert det perfekte sted til at få sin indre diva på. ENDELIG har du en mulighed for at finde din gamle klaptelefon frem fra skuffen og tage den med til en koncert uden at virke som en kæmpe taber. Klap med og skrål 'Helloooooo' så højt du kan. Du kan stille og roligt nyde en koncert uden at skulle få dårligt selvværd over, at din egen krop ikke lever op til det magre skelet på scenen. Langt om længe står der en kvinde i Jyske Bank Boxen, der kan synge uden hjælp af playback. Ifølge de sociale medier skal alle dine venner alligevel med. Så om du er der eller ej, så kommer du til at høre om koncerten. Du lider af FOMO, du vil ikke være udenfor vel? Snaps er bare sjovere fra afsenderens side. Måske er det faktisk sidste chance for at opleve Adele live. Hun har tjent penge nok, gider egentlig ikke det der popstjerneliv, og så tyder den halsoperation, hun var igennem for et par år siden på, at hendes krop ikke har det alt for godt med lange turneer. Det koster 750 kroner at se koncerten i Forum og mellem 570 og 850 kroner at se Adele i Jyske Bank Boxen. Med de priser slipper du for at bekymre dig om, hvad du skal bruge dine penge på resten af måneden. For du har ikke flere, muhahaha. Adele spiller den 4. maj. Er der nogen bedre måde at fejre Danmarks befrielse på?

Verdens største sangerinde, der netop nu slår rekorder på stribe med sit nye album '25' og singlen 'Hello', har meldt sin ankomst til lille Danmark til næste forår, hvor hun den 3. og 4. maj giver koncert i Forum, København og Jyske Bank Boxen, Herning.

Adele giver to koncerter i Danmark: Se her hvor
Adele giver to koncerter i Danmark: Se her hvor

Er du i tvivl om hvorvidt, du skal købe billet? Metroxpress giver dig i galleriet øverst 10 grunde til, at du bliver nødt til at se Adele, når hun i 2016 kommer til Danmark.

OBS! Vi er blevet gjort opmærksom på, at punkt nummer 5 kan opfattes som 'body shaming'. Vi beklager mange gange, hvis dette er tilfældet. Teksten er skrevet med et glimt i øjet, og skal kun læses som en hyldest til Adele.

TV: Adele og Jimmy Fallon spiller 'Hello' på skoleinstrumenter
TV: Adele og Jimmy Fallon spiller 'Hello' på skoleinstrumenter

Samtidig på de sociale medier...


Meme-serie: @lassefrom

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx