Af - 28/02-16 14:01; Opdateret: 01/03-16 12:34

ANMELDELSE: Medina overlever IKKE på engelskANMELDELSE: Medina overlever IKKE på engelsk

’We Survive’ lyder mere som en Eurovision-opsamlingsplade end en potentiel floorfiller.

Bildstrecke im Grossformat »

Ingen over, ingen ved siden af. Sådan er det med 33-årige Medina, der som Danmarks ukronede popdronning, i en årrække har regeret radiobølger og hitlister med det ene hit efter det andet. Men hvor går man hen, når der ikke er mere at opnå? Man udvider horisonten.

Medina til Zangenberg: Derfor kunne jeg ikke lide dig
Medina til Zangenberg: Derfor kunne jeg ikke lide dig

Derfor giver det god mening, at Medina for tredje gang i karrieren forsøger sig på engelsk, da det alt andet lige er lettere at sparke døren ind til de store markeder, når man synger om ’Jealousy’ og ikke ’Jalousi’ eller ’Good Enough’ fremfor ’Når intet er godt nok’.

Det er dog tvivlsomt, om det bliver i denne omgang, at projektet for alvor lykkes for Medina. Dertil er ’We Survive’ simpelthen for fattig på kreative ideer. Stilen er fortsat EDM-inspireret clubpop med tung synth-bas, sweeps og omkvæd af den ulykkeligt forelskede slags.

'X Factor': Her er præmien til vinderen
'X Factor': Her er præmien til vinderen

Det hele er dog bare hørt så uendeligt mange gange før, at det virker som om, lyden er strandet i 2009. Og man må bare konstatere, at Medina på den store scene i den grad får baghjul, når konkurrenterne pludselig hedder Sia, Robyn eller Tove Lo.

En af Medinas sædvanlige forcer er de dagbogsagtige og ekstremt nære tekster, der alt efter humør er enten ærlige eller banale. Oversat bliver de dog kun til det sidste. Albummet lider altså kraftigt under, at Medinas stemme ganske enkelt ikke brænder igennem på skoleengelsk, som den gør det på dansk, hvilket ydermere er med til få ’We Survive’ til at lyde mere som en velproduceret Eurovision-opsamlingsplade end en floorfiller anno 2016.

2 ud af 6 stjerner

LÆS OGSÅ: TV: Se Medinas frække nye musikvideo

LÆS OGSÅ: Vind et weekendophold med mulighed for at opleve Medina

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Buschauffør blev stoppet med meget...
bt.dk
OL-debutant rystede: Det var...
bt.dk
1,3 millioner slagtesvin skal på...
bt.dk
DR bekræfter: Her er den nye X...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx