Af - 29/04-15 08:22; Opdateret: 12/06-15 11:32

Northside-koncert i fare: Sam Smiths sygdom ligner den der ødelagde Adeles live-karriereNorthside-koncert i fare: Sam Smiths sygdom ligner den der ødelagde Adeles live-karriere

Kan Sam Smith nå at blive klar til Northside?

storybild

(Billede: Polfoto)

Hører du til en af dem, som glæder sig til at se Sam Smith på årets Northside Festival, så er det om at krydse alt, hvad der krydses kan.

Den 22-årige engelske popstjerne har pådraget sig blødninger på stemmebåndet, hvilket i stor grad ligner det, der i 2011 satte en stopper for kollegaen Adeles live-karriere.

Sam Smith aflyser turné: Stemmen er i seriøs fare
Sam Smith aflyser turné: Stemmen er i seriøs fare

Adele gennemgik dengang en stemmebånds-operation og har ikke siden givet en fuld koncert. Hun har desuden brugt ualmindelig lang tid på opfølgeren til mega-hit-albummet '21'.

Sam Smith, der senest har aflyst en koncert-turné i Australien, har ifølge avisen The Mirror valgt ikke at lade sig operere i første omgang, men i stedet holde stemmen så meget i ro som muligt.

Vind NorthSide-billetter og mød SAM SMITH
Vind NorthSide-billetter og mød SAM SMITH

- Lægerne har bedt mig holde stemmen i ro, indtil sårene er helet, ellers kan det her blive et langvarigt problem, skriver Sam Smith på Instagram.

Der er halvanden måned til, at Sam Smith skal stå på scenen i Aarhus på Northside Festival. Inden da har han ifølge sin kalender koncerter i Japan, USA, Norge og Sverige.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Velkommen til hipster Grøn Koncert

LÆS OGSÅ: Northside Festival jubler: The Black Keys på plakaten

LÆS OGSÅ: Sam, er det dig? Sanger viser lyn-vægttab frem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx