Af - 27/06-16 06:05

Outlandish-medlem: 'Det er ikke nemt at være far'Outlandish-medlem: 'Det er ikke nemt at være far'

Outlandish hylder alle fædre på deres nye single ’My Old Man’. Her fortæller Waqas om sit forhold til sine børn og sin egen far, som han nok aldrig kommer til at tale om følelser med.

Bildstrecke im Grossformat »

- Kan vi sige 12.15? Skal lige lave morgenmad til de dovne børn.

Selvom man er medlem af Outlandish – et af Danmarks største bands – har man også forpligter som far, og derfor bliver metroxpress’ interview med Waqas udskudt et kvarter.

Waqas går solo fra Outlandish: Han havde noget 'lort' han skulle af med
Waqas går solo fra Outlandish: Han havde noget 'lort' han skulle af med

- Haha, børnene betyder jo alt. Jeg har en 15-årig søn, der kan drive mig til vanvid, men det betyder også bare alt, når man engang imellem får et anerkendende smil fra ham. Jeg håber, at jeg er en cool far, lyder det fra Waqas, der sammen med Isam B og Lenny har valgt at hylde forholdet mellem far og søn på deres nye single ’My Old Man’.

- Vi har hver vores holdning til, hvad sangen handler om. For mig handler sangen om det komplekse forhold, man har til sin far. Ens far er jo på både dit forbillede, men også din fjende. Da jeg var yngre, kunne min far være meget autoritær, men på sine gamle dage er han blødt mere op, hvilket kan være svær at forholde sig til. Det er ikke nemt.

Se Outlandish hyldest af Jørgen Ingemann
Se Outlandish hyldest af Jørgen Ingemann

Waqas kalder forholdet til sin far i dag for et forhold med gensidig respekt. Men de har aldrig kunne tale om følelser sammen. Derfor spillede han i første omgang heller ikke sangen for sin far, da den var færdig.

- Jeg havde slet ikke skænket det en tanke. Det var faktisk min kone, der spurgte, om ikke han skulle høre den. Da han senere havde hørt den, ringede han pludselig og var meget kærlig og spurgte, om ikke vi kom forbi til aftensmad. Ingen af os sagde det lige ud, men han var selvfølgelig rørt over at hans søn havde skrevet en hyldestsang. Vi håber altid, at vi kan røre folk med vores musik. Så er missionen lykkedes.

Outlandish regner med at udsende et akustisk album til efteråret.

Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her
Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her

Hør Outlandish' nye single her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx