Af - 30/05-17 07:50; Opdateret: 30/05-17 09:21

Afsløring: Se hvem der er den mystiske GuldpigeAfsløring: Se hvem der er den mystiske Guldpige

Hun dukkede op som et kvindeligt modsvar til sidste års store virale hit Gulddreng. Nu smider hun masken og vil forsøge at fortsætte musikkarrieren som sig selv: 27-årige Sabrina Nastasia Stenvedel.

storybild

Sabrina/Guldpige er aktuel med singlen Ommer og spiller til Distortion de kommende dage. (Billede: Foto: Linville Belle)

Guldpige har smidt masken og afslører, at hun som flere metroxpress-læsere allerede har gættet, er den 27-årige sangerinde Sabrina Nastasia Stenvedel, kendt for Clemens-nummeret ’Tog det som en mand’.

Sidste efterår dukkede hun op på de sociale medier som et kvindeligt modsvar til hitmageren Gulddreng, men af frygt for at sidde fast i rollen, vælger hun nu at stå frem, så hun kan fortsætte karrieren som sig selv.

Desværre, piger: Gulddreng har fået kæreste (og hun er model)
Desværre, piger: Gulddreng har fået kæreste (og hun er model)

- Jeg ser Guldpige som lidt af et springbræt. Hvis jeg fortsatte, ville jeg måske sidde fast i det for evigt, og det synes jeg ikke er så interessant. Jeg har lavet musik i syv år og prøvet at slå igennem. Det her var min måde at prøve på at skabe min egen hype, fortæller Sabrina, der for syv år siden blev opdaget af Nik & Jays selskab Nexus Music og fik et hurtigt hit med Clemens, men derefter fik svært ved at få gang i karrieren.

- Guldpige-karakteren kom meget spontant. Det var ikke noget, jeg havde tænkt længere over, jeg kunne bare se, at det er oppe i tiden at skabe en karakter, og så tænkte jeg for sjov, at Gulddreng havde brug for lidt modstand. Jeg fik kontakt med Flex Music (Blak, ’Nede Mette’, red.) som Gulddreng altid er efter, så de syntes, det kunne være sjovt at lave noget med mig.

TV: Sådan gik eksamen for to piger, da de fik Gulddreng som censor
TV: Sådan gik eksamen for to piger, da de fik Gulddreng som censor

Hun beskriver det som en rutchebanetur at optræde maskeret på landets diskoteker som Guldpigen. Hun har været bange for at blive afsløret, men har også moret sig over folks kommentarer på de sociale medier.

- Folks reaktioner har været meget intense. Og jeg har både haft klubber, der synes, det er fedt og andre, der synes, det er forfærdeligt, og at jeg bare er en dårlig kopi.

Sabrina glæder sig til at kunne være sig selv, men er også nervøs for, hvordan hun vil blive taget imod.

TV: Gulddreng før Tivoli-optræden: - Jeg vil have Det gyldne Tårn
TV: Gulddreng før Tivoli-optræden: - Jeg vil have Det gyldne Tårn

- Som pige tænker man: Synes folk, jeg er pæn nu, hvor de kan se mit ansigt? Og kan musikken bære?

Hun føler, at hun har fået et godt afsæt for en musikkarriere og drømmer nu om at lave musik på engelsk, så hun kan optræde uden for landets grænser.

- Jeg kunne godt tænke mig at lave sådan noget engelsk dance, som det Martin Jensen har succes med.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Silas Holst om faderens personlige...
bt.dk
Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Se tallene: Her tjener de offentlige...
bt.dk
Spare-myte: Så dyre er dine vaner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx