Af - 13/04-16 20:05

LISTE: Her er de 10 bedste skuespillere i HollywoodLISTE: Her er de 10 bedste skuespillere i Hollywood

Tidligere gav vi jer de 10 dårligste. Her kommer så toppen af Hollywoods kransekage.

Bildstrecke im Grossformat »
Hollywoods grand old man ligger nummer fem på listen over de bedste mandlige skuespillere. Uden at sige for meget, så er det vist mere på grund af de film, han lavede lidt tidligere i karrieren. Det kan nok ikke komme bag på mange, at J.Law er på listen over tidens bedste skuespillerinder. Hun kommer ind som nummer fem, og det har nok noget med alle hendes Oscar-nomineringer at gøre. Endnu en af anmeldernes darling er selvfølgelig endt højt på listen. Han er blandt andet kendt for sine roller i 'Stark Trek', 'The Imitation Game' og tv-serien 'Sherlock'. Dette er en kvinde, som er vant til at sidde på første række, når Oscaruddelingen finder sted. Hun er med i film som 'Carol', 'Blue Jasmine' og 'Eventyret om Askepot'. Her er en af overraskelserne på listen - måske især for det yngre publikum. Han har været nomineret til en Oscar for sin rolle i 'Chicago', men ellers er han nok mest kendt for sine roller i komedier som 'Step Brothers' og 'Carnage'. Den franske skuespillerinde figurerer højt på listen på grund af sine roller i film som 'The Dark Knight Rises', 'Smagen af rust og ben' og 'Inception'. Den irske skuespiller er kendt for sine roller i anmelderroste film som 'Shame', 'Steve Jobs' og '12 Years a Slave', ligesom han også spiller med i den nye omgang 'X Men'-film. Tilda Swinton er mest kendt for mindre, kunstneriske film, som gerne giver hende nomineringer til filmpriser verden over. For nylig har hun været med i den anmelderroste komedie 'Trainwreck'. Er du enig i, at Daniel er den bedste skuespiller i Hollywood, så er han nok egentlig ret ligeglad. Han kan jo bare vise dig sine tre Oscars, ikke? Det vælter gerne med priser nedover den engelsk/irske skuespiller, hver gang han udkommer med en film. Den britiske skuespillerinde kommer ind på førstepladsen over bedste kvindelige skuespillere i Hollywood. Generelt er europæere, der har klaret sig særdeles godt på listen, må man sige. Carey er kendt som sine roller i 'An Education', 'Shame', 'The Great Gatsby' og 'Drive' af danske Nicolas Winding Refn.

Når det kommer til gode og dårlige skuespillere i Hollywood, er der delte meninger om, hvem der tilhører hvilken kategori.

LISTE: Her er Hollywoods 10 dårligste skuespillere
LISTE: Her er Hollywoods 10 dårligste skuespillere

Men mediet Vox har lavet en liste baseret på anmeldelser og dermed kommet frem til, hvilke skuespillere der har klaret sig bedst på den baggrund.

De har gjort det på følgende måde for at få en liste med nyere tids skuespillere, som de fleste kender:

Charlize Theron: - Kald mig bare en kælling
Charlize Theron: - Kald mig bare en kælling

- Skuespilleren skal have været med i mindst 10 film i sin karriere.

- Mindst én af de 10 film skal have tjent mere end 30 millioner dollars i USA.

- Mindst én af filmene skal være udgivet inden for de seneste fem år.

Du kan se hele listen øverst i galleriet.

Teenager sniger sig med til superstjernernes fester ved hjælp af snedigt trick
Teenager sniger sig med til superstjernernes fester ved hjælp af snedigt trick

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx