Af - 10/02-16 13:09

Gæt albumtitel og vind nye Kanye West-sko og koncert-billetterGæt albumtitel og vind nye Kanye West-sko og koncert-billetter

Kanye West har sat en lille konkurrence i gang.

Bildstrecke im Grossformat »

Kanye West giver få interviews, til gengæld gør han alligevel alt for at komme i medierne via det ene Twitter-udbrud efter det andet.

LÆS OGSÅ: Kontroversielt tweet fra Kanye: Bill Cosby er uskyldig

Sidste nyt er at han nu for fjerde gang har valgt at ændre titlen på sit kommende album (som altså udkommer i morgen torsdag den 11. februar).

Først skulle det hedde 'So Help Me God'. Så ændrede han det til 'Swish' og 'Waves', før han nu igen-igen har fundet på en ny titel.

LÆS OGSÅ: Her er personen Kim Kardashian HADER at bo med

Denne gang følger der en konkurrence med. Kanye West holder i forbindelse med udsendelsen af det nye album en koncert i New York, i Madison Square Garden.

Kan du gætte, hvad det nye album kommer til at hedde, vinder du billetter til den udsolgte koncert samt et sæt eksklusive Kanye West-sko - de såkaldte Yeezy boots season 3'.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians eks kommer med chokerende udtale om stjernens vagina

Det skriver Kanye West på Twitter:


Kanye West giver følgende ledetråd. Det nye album har initialerne T.L.O.P. Albummet kan altså i princippet hedde 'Til Lone og Per'.

LÆS OGSÅ: Kan du se hvad der er galt med denne Kanye West-forside?

Hvordan konkurrencen helt præcist fungerer, ved kun Kanye West, men du kan jo altid prøve at sende ham et tweet med dit bud.

LÆS OGSÅ: Tøffelhelt? Kim Kardashian blander sig i Kanye Wests musik

LÆS OGSÅ: YEEZUS!! Sælger: "Har modtaget bud på 11.500"!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx