Af - 21/02-16 16:34

Pia Kjærsgaard anmelder Sivas nye album: - Det er god støvsuge-musikPia Kjærsgaard anmelder Sivas nye album: - Det er god støvsuge-musik

Efter to succesfulde ep'er og hittet 'D.A.U.D.A.' udsendte Sivas sidste mandag sit første fuldlængde album 'Familie før para'. Vi sendte albummet til Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard, og her følger hendes anmeldelse.

Bildstrecke im Grossformat »

Sivas er toppen af dansk rap.

Han bygger bro mellem Udkantsdanmark og Brøndby strand, når han får teenagere fra Vestjylland til Vesterbro til at rappe med på 'D.A.U.D.A.' og giver sin definition på 'Det gode liv'.

Sig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på Smukfest
Sig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på Smukfest

Sidste mandag udsendte han sit nye album 'Familie før para' til stor ros fra landets anmeldere, men hvad siger Dansk Folkepartis store kulturelsker Pia Kjærsgaard?

Metroxpress gav hende albummet, og her får du hendes dom:

- Jeg kendte ikke Sivas i forvejen. Jeg har aldrig hørt hans musik eller hørt om hans navn, men jeg kunne forestille mig, at det var noget, mine børnebørn lyttede til.
Da jeg fik albummet, begyndte jeg at læse op på ham, og han virker som et godt menneske, der har brugt sin tid fornuftigt. Jeg læste et sted, at han har fået en datter, og at han gør alt for at beskytte hende – både økonomisk, men også på alle mulige andre måder, og det er bare dejligt. Sådan skal en far sige.

Sivas var igang med sit nye album da Reza fik lyst til falafler - så skete dette
Sivas var igang med sit nye album da Reza fik lyst til falafler - så skete dette

- Mit umiddelbare indtryk af albummet er godt. Jeg kan især godt lide det allerførste nummer ('Nu vi her', red.). Albummet er meget elektronisk, men måske også lidt ensformigt. Han virker ikke så politisk som andre rappere, men jeg må også indrømme, jeg havde svært ved at høre, hvad han rappede om. Der var mange ord, jeg ikke forstod.

- Det er ikke et album, jeg kommer til at sidde og fordybe mig i. Det er ikke lige min stil, og det lyder for ensformigt i længden, men når jeg er i gang med noget praktisk, rydder op eller bare skal have noget musik kørende i baggrunden, så er det fint. Det er et godt støvsuge-album.

3 ud af 6 stjerner

Læs metroxpress 'rigtige' anmeldelse af 'Familie før para' i mandagsavisen.

Skjult kamera: S!vas tror det er et interview - pludselig kommer en drone flyvende
Skjult kamera: S!vas tror det er et interview - pludselig kommer en drone flyvende

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx