Af - 16/12-13 16:10

René Dif forklarer: Derfor danner jeg en pigegruppeRené Dif forklarer: Derfor danner jeg en pigegruppe

René Dif skrev tidligere i dag på Aquas Facebookside, at han søger piger til en ny pigepruppe. Vi har spurgt ind til projektet.

storybild

René Dif deltog i 2009 i 'Vild med dans'. Her ses han i programmet med sin kæreste Rikke Maija og Aqua-kollegaen Lene Nystrøm (Billede: Mogens Flindt)

René Dif udvider butikken. Aqua-frontmanden, der for tiden også arbejder sammen med Baywatch-stjernen David Hasselhoff, har fået den idé at han vil skabe en ny dansk pigegruppe.

René Dif vil have 3 piger. Er en af dem dig?
René Dif vil have 3 piger. Er en af dem dig?

På Aquas Facebook-side søger han i dag piger i alderen 18-24 år. De bedste sangerinde hiver han ind til audition i januar/februar. Her forklarer han om projektet:

- Jeg synes personligt, at det er på tide med et dance act på den danske og internationale popscene igen. Og kunne man snige en kvindelig rapper med ind i bandet ville det absolut være helt fantastisk.

Aqua-koryfæ hitmager for Baywatch-ikon
Aqua-koryfæ hitmager for Baywatch-ikon

Hvad vil din rolle være i foretagendet?

- Jeg vil være altmuligmand forstået på den måde, at jeg både er label (pladeselskab), producer, laver musikken, er manager og så videre. Jeg går efter en konstellation på to, tre eller fire personer, så der er ikke plads til drama queens. Jeg fokuserer udelukkende på talenter, som virkelig kan synge eller rappe, og som samtidig også kan skrive selv.

Har du musikken klar til projektet?

- Ja, snart. Nu er det jul, og min forespørgsel er smidt på Facebook og nu her på mx.dk. Jeg checker naturligvis løbende mailen for nye interesserede, så jeg efter nytår kan danne mig et overblik og informere dem, der skal til audtion. Det er vigtigt, at der bliver lyttet til stemmerne, så konstellationen bliver optimal.

Jim Lyngvild sviner Ibi Støving
Jim Lyngvild sviner Ibi Støving

Er tiden overhovedet inde til en ny pigegruppe?

- Jeg ved ikke, om tiden er den rigtige. Hvornår ved man egentlig det? Jeg tror mere, man skal lukke øjnene for eventuelle skeptikere og tro på det, man sætter i søen. Jeg kan i hvert fald se, at der fortsat er en lille skare af dance acts rundt omkring i Europa, så mon ikke der er et marked for det.

René Dif afslører desuden, at han har indgået et samarbejde med et østeuropæisk pigeband, som han vil fortælle mere om i det nye år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx