Af - 26/04-14 22:50

TV: Snoop Dogg giver racistisk basketball-holdejer en SERIØS svinerTV: Snoop Dogg giver racistisk basketball-holdejer en SERIØS sviner

Den ikoniske west coast-rapper Snoop Dogg giver svar på tiltale, efter basketball-holdejeren Donald Sterling er kommet med racistiske udtalelser til sin mørke kæreste.

storybild

Den ikoniske west coast-rapper Snoop Dogg giver svar på tiltale, efter basketball-holdejeren Donald Sterling kom med en racistisk udtalelse til sin mørke kæreste. (Billede: Polfoto)

Sagen startede med sætningen:

- Det irriterer mig grænseløst, at du gør folk opmærksomme på, at du socialiserer med sorte mennesker.

Ordene, som blev præsenteret for kæresten, V. Stiviano, stammede fra basketball-holdet Los Angeles Clippers ejer, Donald Sterling, som i samme ombæring gjorde det klart, at hun heller ikke skulle tage sorte med til hans kampe.

V. Stiviano er i øvrigt selv er farvet.

Fra fido til dino: Snoops vilde forandringsår
Fra fido til dino: Snoops vilde forandringsår

Sagen, som blev lækket af sladdermediet TMZ, der var kommet i besiddelse af en optaget samtale mellem de to 'turtelduer', har atter fået racedebatten til at blusse op i USA. Og nu så meget, at også rapperen Snoop Dogg træder ind i koret af kritiske røster, der harselerer over den racistiske mangemillionær, Sterling.

Eddie Murphy laver reggae- hit sammen med Snoop
Eddie Murphy laver reggae- hit sammen med Snoop

På sin Instagram-konto har den ikoniske rapper lagt en 15-sekunders lang video op, hvor han siger, hvad han mener om Los Angeles Clippers ejeren.

Om episoden (med tanke på at Snoop Dogg er GIGANTISK fan af et andet L.A. baskethold, L.A. Lakers) har pisset rapperen endnu mere af, melder hverken Snoops video, eller de forskellige amerikanske medier, som har skrevet om sagen, noget om.

Se Snoops meget direkte svar til Donald Sterling her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende forudsigelse: Hamilton...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Så meget tabte Thomas sig under...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx