Af - 08/01-15 06:11

Interview med Elvis: Sådan fejrer kongen sin 80 års fødseldagInterview med Elvis: Sådan fejrer kongen sin 80 års fødseldag

Kongen af rock, mr. Elvis Presley, fylder 80 år. Metroxpress ringede i den anledning til de danske Elvis'er for at høre, hvordan dagen bliver fejret.

storybild

(Billede: Polfoto)

Har du nogensinde prøvet at ringe til Elvis?

"Ja, hallo det er Elvis"

Ifølge Danmarks statistik går der i Danmark 153 mænd rundt og hedder Elvis til fornavn, så det er ikke helt udelukket, at du har.

Kontraster i centrum hos & Other Stories
Kontraster i centrum hos & Other Stories

Alligevel lød det sjovt i telefonen, da metroxpress i anledningen af Elvis Presleys 80 års fødselsdag tog en rundringning til de danske Elvis'er, og fik svar som:

- Ja, hallo det er Elvis. Elvis Brun Nielsen.

Hvordan fejrer en mand, der officielt døde i 1977 sin 80 års fødselsdag. Her får - du mere eller mindre - seks bud fra de danske Elvis'er:

Elvis #1
Elvis Aliti, Rødekro

- Jeg ved ikke, om jeg er opkaldt efter Elvis. Jeg tror det ikke.

- Hvordan han fejrer sin fødselsdag? Han er død, så der sker nok ikke så meget.

Elvis #2
Elvis Awanzam Ayagiba, Aarhus

- Da jeg boede i Ghana og gik i skole, spillede jeg hele tiden musik, så jeg endte med at hedde Elvis. Siden flyttede jeg til Danmark i 1989 og hedder det stadig.

- Elvis vil jo aldrig dø, hehe. Jeg regner med, at han har det godt og vil hygge sig hele dagen med en masse musik.

Nu vil Britney giftes: Må ikke for farmand
Nu vil Britney giftes: Må ikke for farmand

Elvis #3
Elvis Djordjevic, Helsingør

- Jeg er ikke opkaldt efter Elvis. Da min mor var ung, spillede hun ånden i glasset. Så spurgte hun ånden, hvad hendes første barn skulle hedde, og så dukkede navnet Elvis op.

- Jeg tror, Elvis er et varmt sted i dag. Han går bare og feder den og hygger sig med en masse smukke damer.

Elvis #4
(Thomas) Elvis Husum, Greve

- Jeg blev født et år efter Elvis' død, så min storebror tiggede mine forældre om, at jeg skulle hedde Elvis. Det var de ikke meget for, men da min mor var til undersøgelse hos jordmoderen, lå kvinden i sengen ved siden af og hørte Elvis. Jordmoderen, der var igang med at lytte til min mors mave, kiggede over på kvinden og bad hende om at skrue ned. 'Det eneste jeg kan høre, når jeg lytter på maven er Elvis', sagde jordmoderen, og det fik min mor til at ændre mening.

- Jeg er overbevist om, at Elvis fejrer sin dag et sted, hvor man nu kommer hen, når man forlader denne verden. Jeg har mødt en mand, der var med ved ligtilsynet, da Elvis døde. Jeg har også mødt Elvis' frisør, som farvede Elvis' hår sort, før han skulle ned i kisten. Så jeg er sikker på, at han er død.

Ny teori om Elvis' død
Ny teori om Elvis' død

Elvis #5
Elvis Brun Nielsen, Ringe

- Mine forældre var store Elvis-fans, så ja jeg er opkaldt efter Elvis. Jeg har mange gange i løbet af årene skulle hive mit sygesikringskort frem overfor folk, der ikke troede på det. Det kan man vinde mange fest-væddemål på, haha.

- Jeg har gennem årene været i tvivl, om Elvis nu var død eller ej. Jeg tror, han er død, men legenden om ham vil jo altid leve videre.

- Jeg har aldrig optrådt som Elvis, men når jeg synger, kan jeg godt få en stemme frem, der ligner lidt.

Elvis #6
Elvis Bobbi Kiær Svenningsen, Foulum

- Min mor er stor Elvis-fan, så derfor kom jeg til at hedde Elvis. Det er fint nok at hedde noget anderledes.

- Jeg tror, Elvis fejrer sin fødselsdag med en luksuriøs ferie på Bahamas. Det ville jeg i hvert fald gøre.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx