Af - 14/10-15 09:55; Opdateret: 14/10-15 12:32

TV: Emilie Esther afslører: - Sådan går det på efterskolenTV: Emilie Esther afslører: - Sådan går det på efterskolen

INTERVIEW: Emilie Esther er endelig klar med sin debut-ep. Her fortæller hun om tilblivelsen, om sit nye liv på efterskole, og så svarer hun på alle de Facebook-spørgsmål, som hun ikke har haft tid til at svare på i første omgang.

Hen over sommeren har Emilie Esther knoklet i studiet med Remee for at gøre sangene klar til sin debut-ep 'Rare', der er på gaden fredag. Hun er samtidig startet på efterskole, og så venter et møde med Simon Cowell lige om hjørnet.

- Det gik rigtig fint med at få afsluttet 9. klasse. Vi kastede med karameller, holdt et lille show, og så tog vi i Fårup sommerland.

Ikke glemt endnu: Emilie Esthers vinder-single topper hitlisten
Ikke glemt endnu: Emilie Esthers vinder-single topper hitlisten


Siden nu 16-årige Emilie Esther i foråret vandt 'X Factor', har hun fået afsluttet folkeskolen, og er nu begyndt på en musikefterskole i Højbjerg nord for Aarhus.

- Man har altid gået på efterskole i min familie. Min storebror gik på den samme skole sidste år. Det er fedt at stå på egne ben og bare kunne spille musik hele tiden, men jeg mangler stadig at lære, hvordan vaskemaskinen virker, griner den unge popstjerne.

Ved siden af skolen har Remee skabt et lille hold af managers, producere og sangskrivere, der skal hjælpe Emilie videre efter den massive tv-eksponering i foråret.

Når efterskolevennerne tager hjem til mor og far i weekenden, tager Emilie groft skitseret til København og laver musik.

- Remee betyder alt. Hvis der er noget, jeg er i tvivl om, kan jeg bare ringe til ham. Jeg kunne slet ikke forestille mig at gøre det her uden ham. Vi snakker tit sammen om, hvor stort det her kan blive.

Emilie vandt 'X Factor': Her fortæller hun, hvad der så skete
Emilie vandt 'X Factor': Her fortæller hun, hvad der så skete

Fredag udsender hun debut-ep'en 'Rare', og i starten af november skal hun så med Remee til London og møde 'Xfactor'-guruen Simon Cowell, som var en del 'X Factor'-vinderpræmien.

- Det bliver mega fedt. Jeg er meget tættere på at udleve min drøm, men selvfølgelig er jeg der ikke helt endnu. Først og fremmest er jeg bare stolt over, at jeg har lavet en ep.

Emilie Esther om:

'X Factor'-vennerne Baraa og Tannaz
- Vi er stadig rigtig gode venner og hænger ofte ud sammen. Vi er så forskellige, når vi synger. Vores stemmer passer ikke så godt sammen, så vi kommer nok ikke til at lave noget musik lige foreløbigt.

@emilieestherholmgaard og @baraa8220 😍 Mesterfotograf @tannazhakami 😍

A photo posted by EMILIE ESTHER (@emilieesthermusic) on


Stemmetallene afslører: Så langt var Citybois fra finalen
Stemmetallene afslører: Så langt var Citybois fra finalen

At få en guldplade for 'Undiscovered'
- Det var så fedt, da jeg fik den. Jeg har den stående hjemme på mit værelse hos mine forældre. Jeg ville gerne have haft den med på efterskole, men jeg turde ikke tage den med, hvis den nu gik i stykker eller blev væk. Vi er kommet til at bytte rundt på dem, så jeg faktisk har Remees stående, mens han har min.

et kæmpe stort Tillykke med at din sang har solgt Guld @emilieestherholmgaard ❤️😍

A photo posted by EMILIE ESTHER (@emilieesthermusic) on


Tilbage i 'X Factor'
- Da der forleden var audition i Aarhus, havde jeg fri fra efterskolen, så jeg foreslog, at vi tog ind og kiggede og hilste på produktionen. Det var ret hyggeligt at være tilbage. Der var nogle af deltagerne, der kiggede lidt, men det var helt stille og roligt.

Goooood dag 💜💙

A photo posted by EMILIE ESTHER (@emilieestherholmgaard) on


LÆS OGSÅ: Emilie Esther efter 'X Factor'-sejren: Her er mine fremtidsplaner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Medie: Kongelig fartdjævel ræsede...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx