Af - 03/08-16 11:09

Rihanna er landet i Jylland: Fem koncerter du SKAL se på Smukfest idagRihanna er landet i Jylland: Fem koncerter du SKAL se på Smukfest idag

Årets Skanderborg festival åbner idag med to af programmets helt store publikumsfavoritter. Se her hvilke fem koncerter du ikke må gå glip af i bøgeskoven.

Bildstrecke im Grossformat »

Så kan du godt lægge ølbonen fra dig, rejse dig fra strandstolen og begynde at finde op imod festivalpladsen.

Idag begynder årets Smukfest med fem dages koncerter, og her er fem navne du ikke må gå glip af idag:

1.
Farveblind
Klokken 16:00
Bøgescenen
Vinderne af Smukfests talentkonkurrence får traditionen tro lov til at åbne Bøgescenen. Farveblind er en nordjysk producer-duo, og deres elektroniske musik vil helt sikkert virke malplaceret foran et mere eller mindre ædrueligt Kim Larsen-publikum, men så kan du i det mindste sige, at du også så noget nyt musik i år.

Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner
Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner

2.
Liss
Klokken 17:45
P3 Teltet
Før Kim Larsen sætter sig til rette på Bøgescenen, kan du snuppe din aftensmad i selskab med det nye danske popband Liss i P3 Teltet. Som denne sæsons Quadron kommer de med masser af medie-hype i ryggen og historier om skyhøj international interesse. Kunne godt blive en hyggelig sen-eftermiddags-sjæler.

3.
Kim Larsen
Klokken 19:30
Bøgescenen
Da Rihanna af alle steder sagde ja til at spille i Skanderborg, krævede hun angiveligt (eller det kunne i hvert fald være sjovt, hvis hun gjorde) at få Kim Larsen som opvarmningsband. Kim Larsen formår stadig at tiltrække hele Danmark til sine koncerter, så selvfølgelig skal du stå med en fadøl og synge med på den der sang om Jutlandia.

Anmeldelse af Rihanna: Meget bedre end på Roskilde
Anmeldelse af Rihanna: Meget bedre end på Roskilde

4.
Rihanna
Klokken 21:30
Bøgescenen
Årets store giraf. Kan du lide hendes seneste album, vil du elske koncerten. Synes du hun er blevet for underlig, så kommer du til at kede dig. Om ikke andet bliver der proppet, så kom i god tid, hvis ikke du vil ende med at stå og glo ind i et bøgetræ.

5.
Gilli
Klokken 23:30
P3 Teltet
Mens en eller anden random dj-type spiller til resterne af Rihannas fans på Bøgescenen så løb istedet ned i P3 Teltet, hvor fuck-børnenes foretrukne gangster-rapper fylder teltet med Spotify-hits. Husk bøllehat og solbriller.

Rihanna er i Danmark: Her festede hun i går
Rihanna er i Danmark: Her festede hun i går

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx