Af - 18/10-16 19:02

Blev købt ud af Volbeat: Her er hans nye overraskende livBlev købt ud af Volbeat: Her er hans nye overraskende liv

Anders Kjølholm forlod sidste år Danmarks største rockband Volbeat og har nu et yogastudie i Glostrup. Han nyder at have fået ro på tilværelsen og savner på ingen måder livet på landevejen.

Bildstrecke im Grossformat »

- Om jeg savner livet på landevejen? Nej, det gør jeg edderrøveme ikke. Man kan selvfølgelig godt savne at stå og spille på en scene, men alt det andet der følger med - fint med mig.

Anders Kjølholm var siden Volbeats begyndelse i 2001 bassist i bandet og var med hele vejen fra det danske gennembrud med ’Gardens Tale’ i 2007 til succesen i USA, der har givet dem den ukronede titel af ’Danmarks største rockband nogensinde’.

I november sidste år meddelte Volbeat imidlertid, at Anders Kjølholm i al venskabelighed havde forladt bandet, og nu fortæller han her et år efter til metroxpress, hvordan hans liv har taget en radikal drejning.

- Jeg har uddannet mig som yogainstruktør og åbnet et yogastudie i Glostrup. Jeg begyndte allerede at dyrke yoga, mens jeg spillede, og da min kone også er yogainstruktør, lå det lidt i kortene, at det var det, jeg ville kaste mig over.

Musikekspert: Her er Danmarks største band nogensinde
Musikekspert: Her er Danmarks største band nogensinde

Han åbnede sit yogastudie, Bodyhalo, i maj og har efter en sløv sommerstart med egne ord nu fået godt gang i butikken.

- Det er fantastisk. Jeg har fået en masse ro på. Det er et helt andet liv, som jeg er meget glad for, lyder det fra Anders Kjølholm, der ikke savner livet som rockstjerne.

- Det værste var de lange ventetider før en koncert. Så kunne man sidde i et surt lugtende omklædningsrum og føle, man spildte tiden, mens ens familie var derhjemme. Til sidst blev jeg træt af aldrig at være med til fødselsdage, bryllupper og den slags begivenheder. Det er livet altså for kort til.

Onsdag aften spiller Volbeat en udsolgt koncert i Jyske Bank Boxen i Herning. Adspurgt om det ikke gibber i fingrene efter at være med, svarer han:

- Hvis det var første gang, de skulle spille der så måske. Det er ikke for at lyde arrogant, men man har jo prøvet det. Første gang vi spillede på Orange scene var fantastisk. Anden gang var også super fedt, men tredje gang er bare ikke så speciel. Så er det ikke ligeså sjovt længere. Jeg har først for nyligt fundet glæde ved at spille alene derhjemme. Det er rart nok at kunne spille uden at skulle diskutere med andre.

Volbeat: Vi har lavet vores mest komplette album
Volbeat: Vi har lavet vores mest komplette album

Skal du se Volbeat i Jyske Bank Boxen?

- Nej det skal jeg kraftedeme ikke. Så kan du jo tolke det, som du vil. Jeg skal ikke til nogen Volbeat- koncert lige foreløbigt. Det er, hvad det er, og jeg er videre. Jeg var med fra starten, til det blev rigtig stort og er kommet ud af det med en pose penge og helbredet i behold. Det er sgu fint med mig. Det har været super fedt, og jeg har ikke noget imod de andre, jeg skal bare lige have det på afstand.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx