Af - 27/02-14 18:00

'X Factor': Så travlt har deltagerne'X Factor': Så travlt har deltagerne

Vi har fået 'X Factor'-favoritten Pernille Nordtorp til at fortælle, hvad hun laver, når ikke hun optræder i tv.

storybild

(Billede: Privat)

Hvad laver 'X Factor'-deltagerne, når de ikke er på tv fredag aften? Vi ringede til Pernille Nordtorp fra Remees' 'voksenhold' og spurgte, hvad hun lavede.

X Factor Lucy mister kontanthjælp - bor på hotel
X Factor Lucy mister kontanthjælp - bor på hotel

Mandag:
- Startede ugen med at sove over mig. Jeg skulle have været live igennem hos Radio Charlie(Varde-radio) 9.05, men vågnede først 9.17 og måtte panisk ringe dem op. Derefter tog jeg i studiet og indspillede et take på den sang, jeg skal synge fredag. Så øvede jeg med bandet og tog i 'X Factor'-studiet med Steffen, hvor jeg tævede nogle af produktionsfolkene i bordfodbold. Om aftenen hyggede jeg hjemme i lejligheden med min lillebror. Jeg har haft halsbetændelse og er stadig meget hæs, så jeg skal prøve at holde kæft og ikke ryge så mange smøger. Det er ikke altid nemt.

'X Factor'-Fie: Jeg var tæt på at give op
'X Factor'-Fie: Jeg var tæt på at give op

Tirsdag:
- Tirsdag var det min lillebrors fødselsdag, så jeg vækkede ham med kaffe og sang. Så cyklede vi sammen til Stefanshus(Bodega på Nørrebro) og filmede et indslag til fredag. Om eftermiddagen havde jeg møde med vores stylist. Jeg er normalt ikke så god til sådan noget, så de er gode til at komme med forslag. Det skal dog understreges, at de tvinger os ikke til at have noget på, vi ikke vil. Om aftenen fejrede jeg min bror sammen med en af hans venner. Vi drak øl og spillede 'LoL'(computer-strategi-spil). Da jeg var yngre var jeg selv ret nørdet og spillede 'CS' – altså 'Counterstrike', fordi min daværende kæreste gjorde det.

Mathias ude af X Factor: 'Skal ud og finde mig selv'
Mathias ude af X Factor: 'Skal ud og finde mig selv'

Onsdag:
- Først mødtes jeg med Remee og vores sangcoach for at finde ud af, hvad jeg skal synge i næste uge. Bagefter hastede jeg med min stylist ud i byen for at finde tøj. Det han kom med i går var meget fedt, men jeg er ikke så meget til velour. Jeg bliver normalt bare kaldt P eller Pelle, så vi gik på jagt efter en kasket, hvor der står P på. Jeg vil gerne vise mit sande jeg på scenen og håber, folk forstår det. Da vi var færdige løb min telefon tør for strøm, og da jeg ikke havde nogle penge til bussen, måtte jeg gå hjem. Hjemme nåede jeg lige at spise resterne af min brors thai-ret, før jeg skulle videre ud på Amager og øve med Steffen og Lucy.

Stort drama i X Factor: Lina sender storfavoritten hjem
Stort drama i X Factor: Lina sender storfavoritten hjem

Torsdag:
- Startede dagen med lydprøver og så var der pressemøde, hvor jeg synes, der blev fokuseret lidt for meget på Her og Nu's forside, hvor de havde skrevet 'Fra 'X Factor' til Sex Factor', bare fordi man har lidt barm. Det er fint nok, men jeg vil hellere tale om musik. Så øvede vi i studiet med bandet og derefter kunne jeg tage hjem og slappe af med min bror og hvile stemmen, så den kan få fuld smadder i morgen.

Fredag:
- Jeg skal først møde klokken kvart i elleve. Så skal jeg i makeuppen og have styr på mit lange, uregerlige hår. Vi er ude på DR hele dagen og øver showet igennem, som om det var live. Det har været fantastisk at være med indtil videre. Man har travlt, men jeg synes også, jeg udvikler mig musikalsk.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Far tjekkede ind på hotel med sin...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx