Af - 14/09-15 13:33

TV: Der er INGEN 'beef' mellem Page Four og CityboisTV: Der er INGEN 'beef' mellem Page Four og Citybois

Har Danmark plads til to store boybands? Ja, siger Page Four.

Citybois er ikke det eneste boyband, der kan få pigerne til at skrige i Danmark. De fire danske drenge fra Page Four kan også sætte pigernes lunger på prøve.

Det beviste de, da de besøgte den røde løber under The Voice '15 i Tivoli, og pigehjerter smeltede på stribe, mens selfies blev taget med stjernerne i hobetal.

Gå hjem, Citybois! Her er Danmarks nye boyband
Gå hjem, Citybois! Her er Danmarks nye boyband

- Det er fedt at være et boyband, fordi vi kan hjælpe hinanden på en måde, som man ikke ville kunne, når man er solo. Vi går igennem tingene sammen, og vi snakker efter hvert show. Hvis der er en, som er lidt nede, så hjælper vi hinanden op, fortæller Jonas Eilskov til metroxpress.

Men er der overhovedet plads til to store boybands i Danmark - altså både Page Four og Citybois? Det mener Page Four, at der er.

- Der er ikke nogen kamp mellem os og Citybois. Det har der aldrig været. Vi har snakket sammen flere gange, og de er nogle hyggelige drenge, siger Jonas Eilskov.

SORRY PIGER: Damejagten ser ud til at være slut for denne Cityboi
SORRY PIGER: Damejagten ser ud til at være slut for denne Cityboi

- De er så cool. Vi hænger jo ud sammen, fordi vi er på samme pladeselskab, så vi ses hele tiden, fortsætter Stefan Hjort.

Drengene fra Page Four understreger, at der er stor forskel på de to boybands. Genre- og lydmæssigt er de forskellige, så de ser ikke nogen grund til at konkurrere med dem.

- Vi synger på dansk, de synger på engelsk. Vi ser bare nogle cool fyre, som også elsker at lave musik, som vi gør, siger Jonas Eilskov.

Se musikvideoen til drengenes store 'Sommer'-hit her:


LÆS OGSÅ: Citybois udfordres af Landsbybois: - De synes vi gør grin med dem

LÆS OGSÅ: QUIZ: Du er den ultimative Citybois-fan, hvis du kender svarene

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx