Af - 19/05-14 10:24; Opdateret: 19/05-14 11:31

VIDEO: Michael Jackson 'genopstår' under prisuddeling – fans grædVIDEO: Michael Jackson 'genopstår' under prisuddeling – fans græd

King of pop kom i aftes til live under Billboard Music Awards, da han som hologram sang og dansede til tonerne fra hans nye album, Xscape.

storybild

King of pop kom i aftes til live under Billboard Music Awards, da han som hologram sang og dansede til tonerne fra hans nye album, Xscape. (Billede: Youtube)

- Vent, er det Michael Jackson?

Det spørgsmål blev pludselig stillet flere steder i salen halvvejs inde i prisuddelingen Billboard Music Awards 2014.

For med ét var han tilbage - Kongen af Pop.

Her er den danske dom over Michael Jacksons grav-album
Her er den danske dom over Michael Jacksons grav-album

Se videoen med hologram-Michael Jackson længere nede i artiklen.

I en fire minutter og tre sekunder lang performance kunne tilskuerne i salen og millioner af fans hjemme i stuerne genopleve deres store idol som hologram, imens han sang, dansede og naturligvis moonwalk'ede til tonerne af det nye Jackson-album, Xscape.

Den imponerende og meget livagtige optræden var et resultat af et halvt års planlægning, koreografi og filmning, og producerne bag Award-showet havde ikke engang set et udsnit af filmen før otte dage op til prisuddelingen.

Nedrykning? Det er Michael Jacksons skyld
Nedrykning? Det er Michael Jacksons skyld

- Vi har snakket om det de sidste fem måneder, og imens vi snakkede om det, var de stadig i gang med at udvikle processen, siger producer og direktør for Billboard Music Awards Larry Klein.

- Det var virkelig spøjst at snakke om noget, som faktisk ikke eksisterede.

Jacko optrådte i vanlig glamourøs stil og havde med sig på scenen 16 letpåklædte live-dansere, der fulgte en stram og tempofyldt koreografi. Kongen selv var iført guldjakke, hvid t-shirt og postkasse-røde bukser.

Michael Jacksons rugemor vil have fingrene i børnene
Michael Jacksons rugemor vil have fingrene i børnene

På Twitter er raktionerne fra aftenens 'live-optræden' ikke til at tage fejl af. De fleste var særdeles begejsrede for at have King of Pop tilbage:Michael Jacksons søn dater prinsesse
Michael Jacksons søn dater prinsesse


Andre syntes, at Jackos 'genopstandelse' kom en anelse for tidligt:


Jackson døde den 25. juni 2009 og efterlod sig millioner af fans i endeløs sorg. Med nymodens teknologi har de nu fået et lille plaster på såret.

Videoen er mandag formiddag blevet pillet af Youtube - sikkert et rettighedsspørgsmål - men i det korte indslag herunder fra Trophy Life kan man se brudstykker fra hologram-videoen med Michael Jackson anno 2014.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx