Af - 19/05-14 10:24; Opdateret: 19/05-14 11:31

VIDEO: Michael Jackson 'genopstår' under prisuddeling – fans grædVIDEO: Michael Jackson 'genopstår' under prisuddeling – fans græd

King of pop kom i aftes til live under Billboard Music Awards, da han som hologram sang og dansede til tonerne fra hans nye album, Xscape.

storybild

King of pop kom i aftes til live under Billboard Music Awards, da han som hologram sang og dansede til tonerne fra hans nye album, Xscape. (Billede: Youtube)

- Vent, er det Michael Jackson?

Det spørgsmål blev pludselig stillet flere steder i salen halvvejs inde i prisuddelingen Billboard Music Awards 2014.

For med ét var han tilbage - Kongen af Pop.

Her er den danske dom over Michael Jacksons grav-album
Her er den danske dom over Michael Jacksons grav-album

Se videoen med hologram-Michael Jackson længere nede i artiklen.

I en fire minutter og tre sekunder lang performance kunne tilskuerne i salen og millioner af fans hjemme i stuerne genopleve deres store idol som hologram, imens han sang, dansede og naturligvis moonwalk'ede til tonerne af det nye Jackson-album, Xscape.

Den imponerende og meget livagtige optræden var et resultat af et halvt års planlægning, koreografi og filmning, og producerne bag Award-showet havde ikke engang set et udsnit af filmen før otte dage op til prisuddelingen.

Nedrykning? Det er Michael Jacksons skyld
Nedrykning? Det er Michael Jacksons skyld

- Vi har snakket om det de sidste fem måneder, og imens vi snakkede om det, var de stadig i gang med at udvikle processen, siger producer og direktør for Billboard Music Awards Larry Klein.

- Det var virkelig spøjst at snakke om noget, som faktisk ikke eksisterede.

Jacko optrådte i vanlig glamourøs stil og havde med sig på scenen 16 letpåklædte live-dansere, der fulgte en stram og tempofyldt koreografi. Kongen selv var iført guldjakke, hvid t-shirt og postkasse-røde bukser.

Michael Jacksons rugemor vil have fingrene i børnene
Michael Jacksons rugemor vil have fingrene i børnene

På Twitter er raktionerne fra aftenens 'live-optræden' ikke til at tage fejl af. De fleste var særdeles begejsrede for at have King of Pop tilbage:Michael Jacksons søn dater prinsesse
Michael Jacksons søn dater prinsesse


Andre syntes, at Jackos 'genopstandelse' kom en anelse for tidligt:


Jackson døde den 25. juni 2009 og efterlod sig millioner af fans i endeløs sorg. Med nymodens teknologi har de nu fået et lille plaster på såret.

Videoen er mandag formiddag blevet pillet af Youtube - sikkert et rettighedsspørgsmål - men i det korte indslag herunder fra Trophy Life kan man se brudstykker fra hologram-videoen med Michael Jackson anno 2014.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Claus Meyer opsiger samarbejde...
bt.dk
Zidane ydmyger stortalent på 29...
bt.dk
10 spørgsmål du altid har haft lyst...
bt.dk
LIGE NU: Politi efterlyser mand efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx