Af - 11/10-15 16:37

Årets MC's Fight Night-champ: Måtte bruge nogle af pengene på Nikita KlæstrupÅrets MC's Fight Night-champ: Måtte bruge nogle af pengene på Nikita Klæstrup

Den 23-årige retorik-studerende Esben 'Elbanovic' Nicolajsen løb lørdag aften med sejren ved MC's Fight Night i DR's koncertsal. Han måtte efterfølgende hoste op med en kvaje-drink til Nikita Klæstrup for en af sine punchlines.

Bildstrecke im Grossformat »

- Det føles fucking fantastisk at vågne op som fight night-champ. Jeg har kun sovet fire timer i nat, min krop har det helt mærkeligt, men mine smilehuler er på seriøst overarbejde, fortæller lørdagens MC's Fight Night-vinder Esben 'Elbanovic' Nicolajsen dagen derpå til metroxpress.

DR Byen koger: - Fuck Pia K. og Inger Støjberg
DR Byen koger: - Fuck Pia K. og Inger Støjberg

Han var blevet syg om morgenen og kæmpede sig igennem aftenen med 40 grader i feber, hvilket havde sat forhåndsfavorittens forventninger helt i bund.

- Dagen inden forventede jeg at vinde, men da jeg så vågnede og var syg, havde jeg absolut ingen forventninger til mig selv. Feberen tog en del af mit overskud især i kvartfinalen, hvor jeg havde det mærkeligt, men jeg fik det bedre i løbet af aftenen. Jeg tror, adrenalinen og de suspekt-udseende piller fra Dubai som en af mine coaches gav hjalp mig igennem.

Krise backstage før aftenens MC's Fight Night-finale: - Det er noget lort
Krise backstage før aftenens MC's Fight Night-finale: - Det er noget lort

Med sejren følgeren check på 40.000 kroner. De første kroner måtte han bruge på reality-politikeren Nikita Klæstrup til efterfesten på natklubben Jupiter, som en undskyldning for at have fyret linjen 'I kan tjekke inde på Facebook. De piger jeg scorer er naturlige, ikke Nikita Klæstrup' af i løbet af aftenen, da emnet var faldet på 'kunstige øjenvipper'.


- Vi studerer begge retorik, og jeg var hendes tutor for et år siden, så det krævede lige en undskyldning. Resten af pengene skal jeg forhåbentlig bruge i Boston, hvor jeg har ansøgt om at blive udvekslingsstudent i starten af det nye år.

TV: Se Hemmingsen som nummerpige
TV: Se Hemmingsen som nummerpige

LÆS OGSÅ: TV: MC's Fight Night-rappere freestyler over Citybois og Kardashian

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx