Af - 26/09-16 21:53; Opdateret: 26/09-16 22:36

Dansk komiker tager TYKT pis på Gulddreng i ny sangDansk komiker tager TYKT pis på Gulddreng i ny sang

Først svinede Gulddreng en masse danske musikere, men nu er det blevet hans egen tur til at være offer i en sang. Komikeren Dan Andersen giver ham således tørt på i en ny video.

https://www.facebook.com/danandersensguitarshow/ Se video i større format i vores videosektion Videoportal

'Gulddreng' har taget Danmark med storm, efter at han først sang om at tage på 'hotelllll' med en 'modellll' og derefter angreb og drillede alt fra Kesi og Kidd til Medina og Christopher.

Men nu er det hans tur til at smage sin egen medicin. Den danske komiker og guitar-gøgler Dan Andersen har således lavet en knapt så flatterende parodi på Gulddrengs 'Se mig nu'.

'Jeg havde fået en del opfordringer til at lave den. Og så manglede der bare et svar på alle de roast (red. svinere), han lavede, skriver han til metroxpress.

TV: Se hvad L.O.C. og de andre kendte synes om Gulddreng
TV: Se hvad L.O.C. og de andre kendte synes om Gulddreng

'Prøv lige at se mig' hedder den og har på en times tid mandag aften allerede fået over 150.000 visninger og over 5.000 likes på hans Facebook.

Og det kan man godt forstå, når man hører den!

Allerførste interview: Gulddreng giver scoreråd
Allerførste interview: Gulddreng giver scoreråd

'Kan godt forstå, du tager på hotel med dine modeller. For hvad betyder guld, når man bor i mors kælder,' synger han for eksempel på et tidspunkt og driller Gulddreng med hans tidligere sang 'Model'.

Og sådan fortsætter det i hele videoen, selvom Dan Andersen overfor metroxpress afslører, at han også har respekt for Gulddreng.

'Samtidig så kan nummeret et eller andet, der inspirerede mig. Det er svært at lave parodier på ligegyldige numre,' skriver han. 'Jeg synes altid, det er fedt, når der er nogle, der prøver noget andet. Og han er jo åbentlyst dygtig og musikalsk.'

Se den sjove video i toppen af artiklen. Og herunder kan du se Gulddreng give scoreråd, hvis du selv ska' gøre dig forhåbninger om at tage en model med på hotel... Hvis mindre ikke kan gøre det.

LÆS OGSÅ: Rapper i kæmpe Gulddreng-sviner: Du er en fi**e

LÆS OGSÅ: Eksperter: Her er Gulddrengs geniale hit-hemmelighed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx